Aygün, "Tekirdağ'ı büyütmek ve geliştirmek istiyoruz"

AK Parti Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Aygün yerel seçimlere kısa süre kala çalışmalarına Muratlı Caddesi'nde devam etti.

SİYASET 14.02.2014 18:29:00 0
Aygün,

O HEYECAN BİZDE VAR

 

AK Parti Süleymanpaşa ilçe teşkilatı ile birlikte 30 Mart Yerel Seçimlerine günler kala AK Parti Süleymanpaşa İlçe Belediye Başkan Adayı Ahmet Aygün Muratlı Caddesi’nde, seçim çalışmalarına esnaf ziyareti ile devam etti.  AK Parti Süleymanpaşa İlçesi Belediye Başkan Adayı Ahmet Aygün, “Bizim hizmet ettiğimiz dönem ile şimdiki dönemi kıyaslayabiliyorsunuz. İnşallah Büyükşehir ile beraber Tekirdağ’ı büyütmek ve geliştirmek istiyoruz. Kaldığımız yerden Tekirdağ’a hizmet için sizlerin de desteğini alarak devam edeceğiz. Belediyecilik heyecan işidir ve o heyecan bizde var” dedi.

 

 SORUN ÜRETEN DEĞİL SORUN ÇÖZEN BELEDİYECİLİK

 

AK Parti Süleymanpaşa İlçesi Belediye Başkan Adayı Ahmet Aygün Muratlı Caddesi’ndeki sorunları bildiklerini belirterek, “Sorun üreten değil sorun çözen bir belediyecilik için yola çıktık. Muratlı Caddemizin sorunlarını biliyoruz. Mevcut belediyenin sorunları çözemediğini ve tam aksine Cengiz Topel Meydanı’ndaki otoparkı kapatarak hem çarşı trafiğini felç etti. Hem de Muratlı Caddesi esnafımıza sorun yarattı. Bizler esnafımıza ve ilçemize sorun üreten değil tam tersine onların yanında olan ve sorun çözen bir belediyecilik anlayışı ile hizmet etmek için yola çıktık” dedi.

 

Haber / Gökhan YILMAZ