"Her mahalleye aile hekimliği kurulmalı"

Seçim çalışmalarını sürdüren Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, dün Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak'ı ziyaret etti.

SİYASET 13.02.2014 17:37:00 0

SEÇİMLERDE BİZ DE VARIZ

 

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan, Belediye Meclis üyesi adayı Aynur Düzgünel ve partililer ile birlikte Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak’ı ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan adayı Faruk Korkmaz “ Şükürler olsun, 15 gün önce yollara çıktık. Halkımızın yanına çıkıyoruz. Çerkezköy’ün eğitim ve sağlık sıkıntılarını biliyoruz” dedi. 30 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalara başladıklarını kaydeden BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan ise “Bu kapsamda sizleri ziyaret etmek için geldik. Bize kapılarınızı açtığınız içinde teşekkür ediyorum. Seçimlerde parti olarak biz de varız. Vatandaşlarımızı gezerek destek istiyoruz. Ayrıca kurumlara da ziyaret gerçekleştirip kendimizi anlatmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

 

“SAĞLIK YÖNÜNDEN GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPILDI”

 

Çerkezköy’de sağlık yönünden sıkıntılarının bulunmadığını ifade eden Sağlık Grup Başkanı Olcay Palak, “Devlet Hastanesi’nin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bir buçuk yıl içinde faaliyete geçmesi hedefleniyor. Çerkezköy’de ayrıca iki de özel hastanemiz bulunmaktadır. Doktorlarımız da fazlasıyla vardır. Aile hekimliği sistemi de güzel bir şekilde işliyor. 15 sene öncesine kadar sağlıkta büyük atılımlar oldu. On sene önce SSK’lar özel hastaneye gidecek dese kimse inanmazdı” dedi.

 

“HER MAHALLEYE AİLE HEKİMİ KURACAĞIZ”

 

Çerkezköy Belediyesi’ni kazandıktan sonra bütün kurumlarla iç içe olacaklarını kaydeden Korkmaz, “İnşallah belediyeyi aldığımız zaman sizlerle birlikte eksikleri görüp daima sizin yanınızda olacağız. Sağlık komisyonu kurmayı hedefliyoruz. Bu bizim en önemli projelerimizden birisi olacaktır. Biz daima sizlerle oturup, düşünüp halkın yararına güzel projeler üreteceğiz. Sorunları yerinde çözeceğiz. Çerkezköy’de her mahalleye aile hekimliğinin kurulması gerekiyor” diye konuştu.

 

Haber / Gökhan YILMAZ