"14 Şubat sevgiyle bakabilenlerin günüdür"

Edirne Belediye Başkanlığı 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Saraçlar Caddesi'nde 'Sevgililer Günü Konseri' düzenleyecek.

GÜNDEM 13.02.2014 16:02:00 0

SEVGİLİLER GÜNÜ SADECE ÇİFTLERİN GÜNÜ DEĞİLDİR

Edirne Belediye Başkanlığı, tüm özel günlerde olduğu gibi 14 Şubat 2014 Sevgililer Günü’ne özel, bir konser düzenliyor. Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Edirne Belediyesi’nin yaptığı sanatsal ve kültürel etkinlikler ile büyük beğeni kazandığına işaret ederek, "Sevgililer Günü’nde sadece çiftlerin değil, yaşama sevgiyle bakabilen herkesin günüdür. Sevgililer Günü’nü bir güne sığdırmak yanlış olsa da, Edirne Belediyesi olarak bu günü güzel bir konserle daha da güzelleştirmek istedik" dedi.

KONSERİMİZ ÜCRETSİZ OLACAKTIR

Belediye olarak her zaman kültürün ve sanatın etkin bir şekilde icra edilmesinden yana olduklarını kaydeden Başkan Sedefçi, "Bu düşünce ile farklı etkinlikleri Edirne'mize kazandırdık. Yaptığımız festivaller ile de kültür ve sanatta öncü bir kent haline geldik. Her yıl olduğu gibi bu yıl ki Sevgililer Günü’nde de, bir etkinliğe daha imza atıyoruz. Edirne’mizin yenilenen yüzü, kültür ve sanat merkezi haline gelen Saraçlar Caddesi’nde her yıl olduğu gibi bu 14 Şubat’ta da, saat 20.00’de, Saraçlar Caddesi'nde Intro Quartet grubu ile Popstar Erkan'ın vereceği konserle, vatandaşlarımız, bu anlamlı gecede çok güzel ve özel anlar yaşayacak. Ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz konserimize tüm halkımızı bekliyoruz. Ayrıca, yüreğimize konan en ufacık sevgi kırıntısının bile çok güzel mucizeler yarattığına inananlardanım. Sevginin olmadığı hiçbir yerde mutluluk da olmaz. Bu nedenle sevgiyle dolu olmalı insanın yüreği. Ki bütün kötülükleri kolayca yenebilsin. Ve tüm bu güzel duygularla tüm Edirne Halkı’nın da sevgililer gününü kutluyorum" dedi.

Haber / Ahmet KILAVUZ