Korkmaz, "Dertlerin dermanı olacağız"

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Büyük Birlik Partisi'ne katılımlar devam ediyor. Partiye önceki gün de Kızılpınar Kars Ağrı Ardahan Derneği'nden katılım gerçekle

SİYASET 13.02.2014 16:00:00 0
Korkmaz,

15 GÜN ÖNCE SEÇİM STARTINI VERDİK

 

Kızılpınar Kars Ağrı Ardahan Dernek Binası’nda önceki gün saat 20.00’da düzenlenen katılım programında konuşan Dernek Kurucu Başkanı Nurettin Turan, BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz’ın kendilerine söz verdiğini belirterek, “2 bin 500 kişi ile Başkanımızın arkasındayız. 2014’te de bayrağı Çerkezköy Belediye’sine dikeceğiz. Bu sözle yola çıktık. Allah bizi utandırmasın” diye konuştu. BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan ise zorlu bir seçim sürecine girdiklerini belirterek, “Biz 15 gün önce seçim startını verdik. Seçimlerin 2 parti arasında geçeceğini söylemiştik. Şimdi bu sözümüzü değiştiriyoruz. Tek rakibimiz kendimiziz. 30 Mart’ta Çerkezköy Belediyesi’ne partimizin bayrağını dikeceğiz ve başkanımızı belediyeye oturacağız” ifadelerini kullandı.

 

İŞSİZLİĞE VE YOKSULLUĞA SON VERDİK

 

Seçim sürecine girdikleri günden bu yana ilçede bayram, huzur, mutluluk ve rahmet hakimolduğunu iddia eden BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, “2004’te aldığımız bayrağı Kızılpınar Belediyesi’ne diktik. 2014’te de Çerkezköy Belediyesi’ne dikeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Kırılan kalpleri onaracaklarını söyleyen Korkmaz, “Dertlerin dermanı olacağız. Aşsızların, işsizlerin yanında olacağız. İlçemizde aç insan varken biz evimizde yatarsak o yatak bize haram olsun. Kızılpınar’da işsizliğe ve yoksulluğa son verdik. Bunu Çerkezköy’de de yapacağız. Çerkezköy’de işsiz, aşsız insan kalmayacak” dedi.

 

İŞİMİZ HALKIMIZA EFENDİ OLMAK DEĞİL HİZMETÇİ OLMAKTIR

 

Seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Bağlık Mahallesi’ni gezdiklerini anımsatan Korkmaz, “seçimlerin ardından ilçe merkezi ne ise Bağlık Mahallesi de Fevzipaşa Mahallesi de öyle olacak. Biz Kızılpınar’da şuanda 4 bin tonluk su deposunun son rötuşlarını yapıyoruz. Vatandaşlarımız zehirli asbest borulardan su içmeyecek. Su deposu çalışmalarının ardından yollar da yapılacak. Seçmenimizin oyları çok kıymetlidir. Seçmenimiz oylarının kıymetini bilmelidir. Biz barış içinde yarış yapacağız. Bizim işimiz halkımıza efendi olmak değil hizmetçi olmaktır. Temennimiz 30 Mart’ta Çerkezköy’de bayram olmasıdır” dedi. BBP İlçe Teşkilatı önünde düzenlenen programın ardından Korkmaz, Turan Demircan ve partililer tekbirler eşliğinde seçim bürosuna doğru hareket etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ