Albayrak, "Kapaklı'daki en büyük şansım Mandalı"

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, ilçe ziyaretleri kapsamındaki 9'uncu ziyareti'ni, Tekirdağ'ın çiçeği burnunda ilçesi Kapaklı'ya yapt

SİYASET 12.02.2014 17:43:00 0
Albayrak,

9’UNCU ZİYARET KAPAKLI’YA

 

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, beraberindeki CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık ve İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte saat 14.30’daki Çerkezköy ziyaretinin ardından saat 15.30’da da Kapaklı’yı ziyaret etti. Kadir Albayrak ve beraberindeki CHP heyeti burada Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, İl Genel Meclis Üyesi Sami İkizler ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.

 

KAPAKLI’NIN BİZİM İÇİN AYRI BİR ÖNEMİ VAR

 

CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen ziyarette açılış konuşmasını yapan Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, ziyaretleri dolayısıyla Kadir Albayrak, Recep Palabıyık ve beraberindeki CHP heyetine teşekkür etti. CHP’ye olan ilgi ve alakanın günden güne artarak devam ettiğini belirterek konuşmasına başlayan CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak ise “Kapaklı, ziyaret ettiğimiz 9’uncu ilçemiz oldu. 12 Aralık 2012’de çıkan kanun kapsamında 750 bin nüfusu aşan Tekirdağımız Büyükşehir statüsüne yükseldi. Bu çerçevede iki de yeni ilçe oluştu. Bu ilçelerimiz de Kapaklı ve Ergene oldu. Fakat Kapaklı’nın bizim için ayrı bir önemi var” dedi.

 

İLK İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MANDALI’YA YAKIŞIR

 

Kapaklı’nın Çerkezköy ile bütünleştiğini söyleyen CHP’li Albayrak, “Yeni yapılanmaya göre Kapaklı, 14 mahalleli bir ilçe oldu. İlk kez ilçe olarak girilecek seçimlerde Belediye Başkanlığı iki dönemdir bu görevi yürüten İrfan Mandalı’ya yakışır. İnşallah Vahap Akay kardeşimiz de Çerkezköy’ün 13’üncü Belediye Başkanı olacak. Halkımın ve sizlerin teveccühü ile ben de Tekirdağımızın ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olacağım” dedi.   

 

KAPAKLI’DAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ’NE 5 TEMSİLCİ GELECEK

 

İki gündür ilçeleri dolaştığını söyleyen Kadir Albayrak, “Gittiğim her yerde büyük bir coşku görüyorum. Kapaklı çok ilginç bir ilçedir. Fakat Kapaklı’da bir şansım var. İlçeyi ve bölgeyi çok iyi bilen bir Belediye Başkan adayım var. Kendisi Kapaklı’nın ve köylerin sorunlarını çok iyi biliyor. Kendisinin partimize katılımında da bulunmuştum. İrfan Mandalı ve sizlerin sayesinde inanıyorum ki Kapaklı’dan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi’ne 5 temsilci gelecek” ifadelerini kullandı. 

 

BİZİ BÜYÜK BİR GÖREV BEKLİYOR

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin tarih boyunca büyük liderlerle çalıştığını ifade eden Kadir Albayrak, “Aday Adayı olduktan 199 gün sonra adaylığım açıklandı. Bu süre zarfında diğer Aday Adayı arkadaşlarım Şerafettin Terzi, Adem Dalgıç, Erdoğan Kaplan ve Haluk Öztrak da inanılmaz çalışmalara imza attı. Genel Merkezimiz tarafından yapılan değerlendirme neticesinde adaylık bana nasip oldu. Biz hizmete talip olduk. Tekirdağ’ı çok iyi tanıyoruz. Bizi büyük bir görev bekliyor” diye konuştu.

 

SİZLERE YORGUNLUK VAADEDİYORUM

 

AK Parti’nin son genel seçimlerde yüzde 46 oranında oy aldığını, CHP’nin oy oranının ise yüzde 38 olduğunu belirten Albayrak, “O dönem arada 8 puanlık bir makas vardı. Fakat biz 30 Mart seçimlerinde alt sınırı yüzde 55 olarak belirledik. Eğer seçimlerde partimize Kapaklı’dan yüzde 55-60 oranında oy çıkarsa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi’ne 3-4 üye gönderebilirsiniz” dedi. 30 Mart seçimlerine kadar partililere yorgunluk ve çok çalışmayı vaadettiğini söyleyen Kadir Albayrak, “30 Mart akşamı ise mutluluk vaadediyorum. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz buraya gelerek, Vahap Akay ve İrfan Mandalı kardeşlerimin kollarını havaya kaldırıp zaferimizi kutlayacağız” dedi. 

 

BİZİ 12-0’LIK BİR GALİBİYET BEKLİYOR

 

Kadir Labayrak için ‘Aranan kan bulundu’ diyerek konuşmasına başlayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise “Kendisinin aday adayı olarak çalıştığı 199 güne baktığımızda adeta adaylığı gösterilmişçesine çalıştığını görüyoruz. Sonuçta da adaylık kendisine nasip oldu. Hayırlı uğurlu olsun. Bu saatten sonra bizi Büyükşehir ile birlikte 12-0’lık bir galibiyet bekliyor. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Kadir Albayrak ve beraberideki CHP heyeti daha sonra Kapaklı Belediyesi’ne geçrek tüm birimleri tek tek dolaştı. Albayrak daha sonra Kapaklı’dan ayrılarak Saray’a doğru yola çıktı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ