Küçükyaylalılar Derneği Kapaklı'da kuruldu

Trakya Küçükyaylalılar Yardımlaşma ve Sosyal Dayanışma Derneği yönetimi ve üyeleri 9 Şubat Pazar günü Kapaklı'da bir araya geldi.

GÜNDEM 12.02.2014 17:56:00 0
Küçükyaylalılar Derneği Kapaklı

TÜM KARARLAR OYBİRLİĞİ İLE ALINDI

 

Trakya Küçükyaylalılar Yardımlaşma ve Sosyal Dayanışma Derneği üyeleri, gerçekleştirilen kuruluş toplantısının ardından geçtiğimiz Pazar günü de Kapaklı’da Güray Mandalı’nın kahvehanesinde bir araya geldi. Derneğin kurulduğunun tüm Küçükyaylalılara bildirilmesi amacıyla düzenlenen toplantıda dernek yönetimi yapılan çalışmalar ve bundan sonra izlenecek yol haritası ile ilgili üyelere bilgiler verildi. Çok yoğun bir kalabalığın katılımı ile gerçekleşen bu toplantıda tüm kararların oy birliği ile alındığını belirten Dernek Yönetimi, çalışmaların tüm hızıyla süreceğini ifade etti.

 

RESMİ AÇILIŞ 9 MART’TA

 

Toplantıda tüm dernek üyelerinin çok heyecanlı olduğu ve zaman zaman gözyaşlarına hâkim olamadığı görüldü. Yusuf Çetin başkanlığında oluşturulan Trakya Küçükyaylalılar Yardımlaşma ve Sosyal Dayanışma Derneği’nin yeni yönetim kurulu “Kemal Yavuz, Kemal Sevgi, Fuat Kaptan, Ufuk Tetik, İrfan Tatlıyüz ve Hüseyin Hozer’den oluştu. Çiçeği burnunda dernek yönetimi, derneklerinin tüm Küçükyaylalılara hayırlı olmasını temenni etti. Derneğin resmi açılış töreni 9 Mart Pazar günü saat 13.30’da yapılacak.

 

Haber / Gökhan YILMAZ