Araya gireyim derken canından oluyordu

Çerkezköy'de önceki akşam saat 22.30 sıralarında Fatih Mahallesi Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi Fatih Sokak'ta iki arkadaş arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edil

GÜNDEM 12.02.2014 17:37:00 0
Araya gireyim derken canından oluyordu

AV TÜFEĞİ İLE VURDU

Alacaklı olduğu Ali adlı arkadaşından alacağını istemek için 16 ARK 36 plakalı otomobille İstanbul’dan Çerkezköy’e geldiği iddia edilen Hüsnü Kığlek, arkadaşının Fatih Mahallesi’ndeki evine gitti. Burada ikili arasında çıkan tartışma kısa sürede alevlenince Hüsnü Kığlek yanında getirdiği pompalı tüfek ile arkadaşını vurmak istedi. Bu sırada Ali adlı kişinin evinde misafir olarak bulunan 28 yaşındaki Selçuk Akca kavgayı ayırmak isterken tüfeğin ateş alması sonucu sağ bacağından vuruldu.

 TEKİRDAĞ’A SEVK EDİLDİ

Olayın ardından Hüsnü Kığlek, Çerkezköy’e geldiği otomobili de bırakarak olay yerinden kaçtı. Yakınları tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Selçuk Akca, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Âdem Tuncel de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri ise şüpheli Hüsnü Kığlek’i yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Haber Merkezi