Dalgıç, "Uluslararası ilişkilere önem veriyoruz"

Bulgaristan'ın Ram Trakya Belediyeler Birliği Genel Kurul Toplantısı Filibe Kentine bağlı Asenovgrad Beldesi'nde gerçekleştirildi.

SİYASET 12.02.2014 17:04:00 0
Dalgıç,

YAPILMASI PLANLANAN ULUSAL VE ULUSLARARASI PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ

 

Toplantıya, Ram Trakya Belediyeler Birliği üyeleri ile birlikte, Trakyakent ve Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Âdem Dalgıç ve Tekirdağ Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu da katıldı. Toplantıda Ram Trakya Belediyeler Birliği’nin 2014 yılı çalışma programı ile yapılması planlanan ulusal ve uluslararası projeler ve 2013 yılında gerçekleştirilen uluslararası iş birliği çalışmaları görüşüldü. Toplantıda konuşan Ram Trakya Birlik Başkanı Kolyo Milev Trakyakent Birlik Başkanı Op. Dr. Âdem Dalgıç’ı Bulgaristan’da ağırlamaktan sevinç duyduklarını belirterek “hoş geldiniz” dedi. Ocak ayında yapılan ve uluslararası anlamda geniş çaplı ilgi bulan 4. Türk Bulgar İş Adamları Toplantısı’na verdiği önem ve katkıları için teşekkürlerini iletti.

 

ARANIZDA BULUNMAKTAN ÇOK MUTLUYUM

 

Trakyakent Belediyeler Birliği Başkanı olarak Genel Kurul toplantısında bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Trakyakent ve Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, “Trakyakent olarak uluslararası çalışmalara ve işbirliği ilişkilerine her zaman büyük önem verdik. Bu da bizim daha büyümemize, gelişmemize katkı sağladı. Son olarak Tekirdağ’da dördüncüsünü düzenlediğimiz Türk ve Bulgar İş Adamları Forumumuz da çok önemli çalışmalarımızdan biriydi ve bu çalıştayımız da iki ülke iş adamları, firmaların yetkilileri protokol ve medya organları tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi. Bu çalışmalarda büyük emeği bulunan Ram Trakya Birlik Başkanımız Kolyo Milev’e yönetim kurulu üyesi Parvomai Belediye Başkanımız Angel Papazov’a Birlik Müdürü Ivan Varlyakov’a ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Aranızda bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğumu dile getirerek tüm üyelere ve yetkililere teşekkür ediyor, başarılı bir Genel Kurul Toplantısı geçirmenizi temenni ediyorum” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

 

Trakyakent Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, iş adamları forumuna katılımları ve katkıları ve tüm iş birliği çalışmalarına verdikleri önem için Ram Trakya Birlik Başkanı Kolyo Milev, Parvomai Belediye Başkanı Angel Papazov’a ve Ram Trakya Birlik Müdürü Ivan Varlyakov’a birer teşekkür plaketi takdim etti. Ram Trakya Birlik Başkanı Milev de, Başkan Dalgıç’a nezaketi ve konuşmaları için teşekkür ederek 2014 yılı Nisan ayında yapılacak olan Olağan Genel Kurul Toplantısında tekrar aralarında görmek istediklerini dile getirdi.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ