Sandık görevlilerine özel eğitim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu ilçe örgütü tarafından 30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde görev alacak sandık görevlilerine eğitim semineri verildi. Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal salonunda

SİYASET 11.02.2014 15:46:00 0
Sandık görevlilerine özel eğitim

BU SEÇİMLER BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Eğitim semineri açılışında konuşma yapan CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum, "Sandık başında görev alacak görevlilere eğitim semineri yapıyoruz. Bu seçimler bizim için çok önemli. AK Parti iktidarının ülkeyi getirdiği durumu hepiniz izliyorsunuz. Bu seçimler AK Parti iktidarın güç kaybetmesi ve bundan sonra yapılacak genel seçimlerde iktidardan gönderilmesinin ilk ayağıdır" ifadelerini kullandı.

PARTİMİZ YENİ BİR ÖRGÜTLENME MODELİNE GİTTİ

Eğitimi vermek üzere kürsüye gelen CHP Çorlu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Doğukan Dağ ise eğitim seminerinin CHP Genel Merkezi tarafından hazırlanmış kurumsal bir çalışma olduğunu söyledi. 30 Mart tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlerde Çorlu'da kurulacak sandıklar hakkında son bilgileri veren Doğukan Dağ, "CHP genel merkezimiz bu seçimlerde yeni bir örgütlenme modeline gitti. Bu seçimlerde sandık sorumlusu olacak partililerimiz o sandık bölgesindeki, o sandıkta kayıtlı seçmenlerden sorumlu olacağı bir örgütlenmeye gitti. Bu seçimlerde sandık sorumluluğu yanı sıra sandık çevresi seçmen sorumlusu olacak" dedi.

Haber / Emine LALE