Yine motosiklet, yine kaza

Çerkezköy'de Altıyol Kavşağı'nda dün bir otomobil ile bir motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

GÜNDEM 10.02.2014 17:42:00 0
Yine motosiklet, yine kaza

BİR KİŞİ YARALANDI

 

Kaza dün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Öztrak Caddesi’nden Küçük Sanayi istikametine seyir halinde olan Mustafa Varol yönetimindeki 34 ZPJ 64 plakalı otomobil, kendisine yol veren minibüsün diğer tarafından aniden önüne çıkan Alkan Şeker yönetimindeki 39 EF 359 plakalı motosiklete çarptı. Kazada motosiklette bulunan Kaan Şeker adlı kişi yaralandı. Motosiklet sürücülerinin, herhangi bir koruyucu malzeme kullanmamaları dikaktlerden kaçmadı.

 

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

 

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 ekiplerine haber verdi. Fakat 112 ekiplerine yanlış adres verilmesi sonucu, olay yerine Kapaklı’dan 2’nci bir ambulans sevk edildi. Yaralıya ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Bacağında kırık olduğu tespit edilen Kaan Şeker, 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza sonucu Altıyol Kavşağı’nda trafik akışı uzun süre aksadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Gökhan TEKER