Tefon, "Son umut MHP"

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon, önceki gün saat 12.00'da partililerle birlikte seçim bürosunda basın açıklaması gerçekleştirdi.

SİYASET 9.02.2014 12:38:00 0
Tefon,

YAPILAN TÜM KEPAZELİKLER AÇIĞA ÇIKTI

Son zamanlarda partilerine yönelik bir karalama kampanyası başlatıldığını öne süren Tefon, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ileri demokrasi adına türlü türlü tavizler verdiğini iddia etti. Başbakan Erdoğan’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin konuşmalarını içeren altyazılara bile tahammülü olmadığını söyleyen Tefon, “Gezi olayları sırasında Fas’ta bulunan Başbakan, sözde ulusal bir haber kanalı olan Habertürk televizyonunun yöneticisi Mehmet Fatih Saraç’a telefonla talimat vererek Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin yaptığı açıklamalara sansür talimatı verdi. Diğer tape kayıtlarında ise yine aynı haber kanalının yayın yönetmeni Fatih Altaylı’nın Başbakanın bir zamanlar ağzından düşürmediği barış sürecine zarar vermemek adına yanlı anketlerindeki MHP oylarının BDP’ye kaydırılması talimatını verdi. Tüm bu yaşananlar, Devlet Bahçeli’nin haklılığını bir kez daha ispatladı. Yapılan tüm kepazelikler açığa çıktı. Hala yüzleri kızarmadan kendilerini savunmaya çalışıyorlar. Bir savcı ile bir hâkimin 60 milyar dolar zarara yol açtığını söyleyen AK Parti yöneticileri, bir tane İranlı adamın devletin bütün bakanlarını satın aldığı ve çoluk çocuk herkesin bu işten pay aldığının ortaya çıkmasından dolayı bu zararın oluştuğunu ifade edemiyor” açıklamalarında bulundu. 

TÜRK MİLLETİ GERÇEKLERİ GÖRDÜ

MHP’nin, tüm hain, hırsız ve yolsuzların korkulu rütası olduğunu dile getiren Ali Tefon, “AK Parti hükümeti, seçilmiş olduklarını unuttu. Durumu saltanata çevirmek için 11 yıldır bu milletin kanını emdiler. Sadece ve sadece kendi çevrelerine faydalı oldular. 45 yıllık mazisi olan bir siyasi hareketi, kanlı terör örgütü pkk’nın siyasi yansıması olan BDP ile eş tutmanın ve bunma alet olmanın cezasını bu millet sandıkta verecektir. Ne kadar engellemeye çalışırsanız çalışın, sansür de uygulasanız şahsiyetsiz kalemleri satın da alsanız, Milliyetçi hareketin yükselişini engelleyemeyeceksiniz. Türk milleti gerçekleri görmüştür ve anahtarı her zaman bu milletin ve devletin bekasını düşünen MHP’ye vereceğinden şüphemiz yok” ifadelerini kullandı.

GİRMEDİK EV, SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ

30 Mart seçimlerinde seçim pusulasında MHP’nin 26’ncı sırada yer aldığını belirten Ali Tefon, “MHP son umuttur, son çaredir, son kaledir. Milliyetçi harekete verilecek her oy millet üzerine oynanan bu oyunu bozacaktır. Her köşe yazısının sonunda ‘ne zaman adam oluruz’ diye soran Fatih Altaylı’nın bunu yazmasının sebebinin kendisinin adam olma isteği olduğunu anlayamamamıştık. Adam olmak ne parayla ne makamla ne de mevkiyle olur” diye konuştu. MHP üzerinde yaşanan olayların kaygı verici olduğunu söyleyen MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel ise “MHP’yi yıkamayacaklar. Milletimiz oynanan oyunları artık dikkate almıyor. İnsanımız artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu görüyor. Biz Çerkezköy Belediyesi’nin kazanmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Yapılan anketlerde MHP’yi hep son sırada göstermeye devam ediyorlar. Fatih Altaylı MHP’ye karşı aldığı tavrı yazılarında da açıkça sergilemektedir. İnşallah MHP bayrağını Çerkezköy Belediyesi’nde dalgalandıracağız. Girmedik ev, sıkmadık el bırakmayacağız” diye konuştu.

Haber / Ahmet KARDEŞ