"Haftasonunun Son Günü" kahkahaya boğdu

Çerkezköylü tiyatro severleri birbirinden güzel tiyatro oyunlarıyla buluşturan organizatör Öznur Koç ile Sinem Yurdakul, 'Hafta sonunun son günü' isimli tiyatro oyununu önceki akşam Çerkezköylülerle bulu?

GÜNDEM 9.02.2014 11:15:00 0

BU KEZ ÇERKEZKÖY’DE SAHNELENDİ

 

İstanbul Komedi Tiyatrosu oyuncularının oynadığı ve Kayra Şenocak'ın yazdığı iki perdelik "Hafta Sonunun Son Günü" isimli tiyatro oyunu önceki akşam Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi'nde sahnelendi. Yönetmenliğini İrfan Kangı'nın yaptığı ve İstanbul Komedi Tiyatrosu oyuncularının rol aldığı "Hafta Sonunun Son Günü" adlı komedi oyunu önceki akşam saat 20.00'da tiyatro severlerle buluştu. Bir zamanların popüler radyo seslerinden Bay J.'nin oyunculuğuyla ön plana çıktığı tiyatro oyununda, annesiyle yaşayan genç bir adamın evine gelen davetsiz bir misafirle başından geçen ilginç olaylar anlatıldı.

 

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

 

Oyunda Bay J.’nin yanı sıra, merhum sanatçı Barış Akarsu ile birlikte rol aldığı ‘Yalancı Yarim’ adlı diziyle Türk halkının sevgisini kazanan Merve Sevi, Usta tiyatro ve dizi oyuncuları İrfan Kangı ve Aslı Omag ile son zamanların en beğenilen gençlik dizilerinden ‘Pis Yedili’nin Dilkopat’ı Güneş Zavrak gibi ünlü isimler de rol aldı. Kayra Şenocak’ın yazdığı, İrfan Kangı’nın hem yönettiği ve hem de rol üstlendiği “Haftasonunun Son Günü” adlı 2 perdelik komedi oyunu gerek konusuyla ve gerekse tiyatrocuların başarılı performansıyla Çerkezköylü tiyatroseverlerden büyük beğeni topladı. Bol kahkahalı oyunda ülke gündemindeki sorunlara da göndermelerde bulunuldu. Oyun sonrası usta isimler tiyatroseverler tarafından dakikalarca alkışlandı.

 

HAYRANLARI İLE BOL BOL HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

 

Her oyun sonrası tiyatroseverlerle birlikte fotoğraf çekilerek sosyal paylaşım sitelerinde paylaşan oyuncular, bu kez Çerkezköylü tiyatroseverlerle fotoğraf çekildi. Yıldız oyuncular, oyun sonrasında kendilerini bekleyen hayranları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Gecede böylesine kaliteli bir ekibin Çerkezköy’e gelmesinde emeği geçen sponsorlara, organizatör Öznur Koç tarafındna birer plaket takdim edildi. Tiyatro oyununu CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, İl Genel Meclis Üyesi M. Zeki Gürcün, CHP’li Ensar Sivri ve yüzlerce Çerkezköylü izledi. 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ