Elektrik kesintileri devam ediyor

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Tekirdağ ve Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyard

GÜNDEM 6.02.2014 18:27:00 0
Elektrik kesintileri devam ediyor

ŞARKÖY 3 SAAT ELEKTRİKSİZ KALDI

 

TREDAŞ Tekirdağ İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, Şarköy’de direk deplase çalışmaları nedeniyle dün 09.00-12.00 saatleri arasında Şarköy’e bağlı Mürefte Beldesi Yurdakul Tantürk Caddesi, Şeboy Sokak, Kasımpatı Sokak, Zambak Sokak, Altan Sokak, Kenar Sokak ve Genç Gökhan Sitesi’nde 3 saat süre ile elektrik kesintisi yaşandı. TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında da yatırım programı çerçevesinde Enerji Nakil Hatlarının irtibatlandırılması, akım trafolarının değişimi ve kabin iç bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacağı belirtildi. Yapılan açıklamada 8 Şubat Cumartesi günü 12.00-14.30 saatleri arasında Saray merkezine ait 8 adet trafo bölgesi, Yeni Mahalle, Pazarcık Mahallerinin tamamı, Ayvacık, Sıla-Güngörmez, Bahçeköy, Sefaalan köylerine ve bunlara bağlı 38 adet özel trafolu müşteriye 2 saat 30 dakika süre ile elektrik verilemeyeceği belirtildi.

 

VELİKÖY’DE DE ELEKTRİK KESİLECEK

 

TREDAŞ yetkilileri, 9 Şubat Pazar günü ise 08.00-13.00 saatleri arasında Veliköy Sanayi Bölgesi’nin bir kısmında, Veliköy Toplu Konutlara ve Mimar Sinan Mahallesi’nin bir kısmında 5 saat süre ile elektrik kesintisi yapılacağı kaydedildi. Ayrıca, aynı gün içinde 12.00-14.00 saatleri arasında Saray İlçe merkezine bağlı 10 adet köy ve bunlara ait 30 adet özel trafolu müşterisine de 2 saat süre ile elektrik verilemeyeceği ifade edildi. 

 

JENERATÖR KULLANANLAR ŞEBEKE AYIRICISINI AÇSIN

 

TREDAŞ yetkilileri, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması konusunda da uyardı. Yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, bahse konu bölgelere hemen enerji verilecek. Jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları istendi. Elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi almak isteyen vatandaşlar, Alo 186 Çağrı Merkezi’ne başvurabilir.

 

Haber / Gökhan TEKER