Önce çarptı, sonra kaçtı

Kapaklı'da Pınar Bulvarı üzerinde bir motosikletin yayaya çarpması sonucu meydana gelen kazada Nur Gönül Topraksal adlı yaya yaralandı.

GÜNDEM 5.02.2014 18:28:00 0
Önce çarptı, sonra kaçtı

BİR KİŞİ YARALANDI

Kaza dün akşam saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Pınar Bulvarı’nda yolun karşısına geçmekte olan 46 yaşındaki Nur Gönül Topraksal adlı vatandaş, plakası alınamayan bir motosikletin kendisine çarpması sonucu yaralandı. Motosiklet sürücüsü kaza sonrası olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, çevredeki vatandaşlar ise durumu 112 ekiplerine ve polis ekiplerine haber verdi. Yaralı Nur Gönül Topraksal’a ilk müdahale, kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı.

POLİS MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNÜ ARIYOR

Yaralı, yapılan ilk müdahalenin ardından 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Nur Gönül Topraksal’ın hastanede yapılan tedavisinin ardından sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise kazaya karışan ve olay yerinden kaçarak uzaklaşan motosiklet sürücüsünü yakalamak için geniş çaplı arama başlattı. Olayla ilgli başlatılan soruşturma devam ediyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ