Pişkin hırsız

Önce alışveriş yaptı sonra hırsızlık

GÜNDEM 5.02.2014 18:19:00 0
Pişkin hırsız

Çerkezköy’de geçtiğimiz günlerde meydana gelen hırsızlık olayı, adeta “Pişkinliğin bu kadarına pes” dedirtten cinstendi. Kimliği belirlenemeyen şüpheli, alışveriş yaptığı telefon dükkânı önünde bulunan ve başka bir müşteriye ait olduğu öğrenilen valizi, soğukkanlı bir şekilde önce karıştırdı, sonrasında da çalarak uzaklaştı. Hırsızlık anı ise işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.  


CEP TELEFONUNU TAMİR ETTİRDİ


Olay geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda faaliyet gösteren bir telefoncuda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre şüpheli, telefonundaki bir arıza nedeniyle telefoncuya girdi. Burada telefonunu tamir ettiren şüpheli, cep telefonu için bir de kulaklık aldı. Daha sonra dükkândan ayrılan şüpheli, birkaç dakika içinde tekrar dükkâna geri döndü. Yarım saatlik süre zarfından birkaç kez daha dükkâna girip çıkan şüpheli, dükkan önünde bulunan banka oturdu. Şüpheli bu esnada, olay günü bir bayan müşteri tarafından telefoncuya emanet edilen ve oturduğu bankın yanına bırakılan valize gözlerini dikti. 


VALİZİ ALIP KAÇTI


Etrafını dikkatli bir şekilde kontrol eden şüpheli, daha sonra soğukkanlı bir şekşilde valizi açarak içindekileri kontrol etmeye başladı. Sonrasında valizi yerine bırakan şüpheli bir sigara içti. Dükkânın önünde volta atan ve etrafını kolaçan eden şüpheli, valizi alarak kayıplara karıştı. Bir ara dışarı çıkan işyeri çalışanlarından biri, kendilerine emanet edilen valizin yerinde olmadığını görünce paniğe kapıldı. İlk olarak dışarı çıkıp çevrede arama yapan dükkân çalışanları, daha sonra durumu polis ekiplerine haber verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, bahse konu şüphelinin hala yakalanamadığı belirtildi.    


Haber / Ahmet KARDEŞ