CHP, odaları ziyaret etti

Muratlı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe yönetimi, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri çerçevesinde Muratlı Yağlı Tohumlar Kooperatifi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Çiftçi Mallarını Koruma BaşkanlığÄ?

GÜNDEM 5.02.2014 16:41:00 0
CHP, odaları ziyaret etti

ODALAR İLE BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ

 

Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Şoförler Odası ziyaretinde trafik ve otopark konularına değinerek, Muratlı'da trafiğin sorunsuz akması ve sıkıntıların minimuma gelmesi konusunda uğraş verdiklerini belirtti. Sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışıp, birlikte hareket etmeleri gerektiğini söyleyen Belediye Başkanı Tepe, "Odalarımızın ve sivil toplum kuruluşlarının öneminin her zaman farkındayız. Ortak akıl ve ortak çalışmalarla kısa zamanlı ve pratik çözümlerle Muratlı'yı daha modern, yakışır ve daha iyi şartlarda yaşanabilir bir ilçe yapmak için çabalıyoruz" diyerek odaların Muratlı’nın ekonomisine katkıda bulunduğunu sözlerine ekledi. 

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Muratlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sıtkı Elfani ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Seçim yarışında temennim demokratik hakların en güzel şekilde yaşandığı bir sürecin yaşanmasıdır. Sonuçta hepimiz Muratlı'da yaşıyoruz ve Muratlı'nın iyiliğini ve içerisinde yaşayan halkımızın, esnafımızın, işçimizin rahatını ve huzurunu düşünüyoruz. Bu yarışta Nebi Tepe'ye başarılar diliyorum" dedi. Ziyaretlerde Belediye Başkanı Nebi Tepe'nin yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Ufuk Gençtürk, CHP Kadın Kolları Başkanı Güler Aktaş, Cem Vakfı Başkanı Bekir Altuntaş ve çok sayıda partili hazır bulundu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ