Ertem, "Gönül kırmanın bir getirisi yok"

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye başkan Adayı Vahap Akay, dün saat 10.30'da Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'e nezaket ziyaretinde bulundu.

SİYASET 4.02.2014 16:16:00 0
Ertem,

BİZDEN YANA BİR ŞEY OLMAZ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmezidir. Seçim sürecini hep birlikte yaşayacağız. Gönül arzu eder ki bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da karşılıklı saygı sevgi içinde seçim sürecini tamamlarız. Bizden yana bir şey olmaz” dedi. 1 Nisan’da Çerkezköy Belediye Başkanlığı makamında iki siyasi partinin adaylarından birinin olacağını söyleyen Ali Ertem, “Dolayısıyla en büyük görev bize düşüyor. Bizim bu seviyeyi korumamız gerekiyor. Çerkezköy’ü yönetmeye talipsek, Çerkezköylülere örnek olmaya mecburuz” dedi.  

 

İNSANLARIN YÜZÜNE BAKABİLMEK ÖNEMLİ

 

Seçim sonrasında insanların yüzüne bakabilmenin önemli olduğunu söyleyen Ali Ertem, “Birileri seçim sürecinde herşeyi yapar seçim sonrasında da hiçbişey olmamış gibi insanların yüzüne bakabilir. Bu onun arsızlığından kaynaklanır.  Ben 10 yıl önce bu yola girdim. 10 Yıl çabucak geçti. Nihayetinde nasip olursa 5 sene daha fazla yapacağım. Gönül kırmak çok kolaydır. Fakat gönül kırmanın, belden aşağı vurmanın bir getirisi yok. Buna tenezzül edenler bundan kar bekliyor. Fakat bunun bir getirisi yok. Çerkezköy gibi bir yerde en fazla dikkat etmesi gerekenler bizleriz. Kozmopolit bir yapıya sahibiz. Her yerden insanımız var. Bizim kaynaşmamız lazım. Özellikle seçim döneminde dedikodular üretilmeye başlanıyor. İnşallah bunlar olmaz. Seçimlerden sonra ya ben ya da Vahap kardeşim bu koltuğa oturacak. Dolayısıyla bu iki favori adayın daha da dikkatli olması gerekiyor” ifadelerini kullandı. 

 

ÇERKEZKÖY İÇİN HAYIRLISI OLSUN

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in 3’üncü kez AK Parti’den aday gösterildiğini anımsatan CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, “Öncelikle adaylığınız hayırlı uğurlu olsun. Seçim süreci önümüzdeki günlerde daha da hızlanacak. Çerkezköy için hayırlısı olsun. Tatlı bir rekabet içinde iyi bir mücadele verebilmeyi temenni ediyoruz” dedi. 1 Nisan’da herkesin birbirinin yüzüne bakacağını söyleyen Vahap Akay, “Aynı topraklarda birlikte yaşıyoruz. Sonrasını da düşünmek gerekiyor. Bu kapsamda seviyeyi koruyarak seçim sürecini tamamlamayı umut ediyor, seçimlerin Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

 

KAPALI OTOPARK CUMA GÜNÜ HİZMETE AÇILACAK

 

Konuşmların ardından CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e kapalı otoparkın ne zaman hizmet vermeye başlayacağını ve otoparkta engelli asansörü konusunda bir çalışma yapılıp yapılmayacağını sordu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ertem, “Kapalı otoparkımıza giriş çıkış yapılabiliyor. Sizin bir gazetede, otoparkın giriş çıkışlarının ters olduğuna ilişkin demecinizi okumuştum. Fakat bizim otoparkımızın her iki tarafında da giriş çıkış mevcut. Dolayısyıla bir terslik yok” dedi. Engelli asansörünü ise kapalı otoparkın merdivenlerinin yanına yapılabileceğini söyleyen Ali Ertem, Kapalı Otopark’ın 7 Şubat Cuma günü hizmete açılacağını ifade etti. Ziyaretin sonunda tokalaşarak basın mensuplarına poz veren iki aday da Çerkezköy için hayırlısının olmasını temenni etti. 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ