ÇEMYO, basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu, dün saat 09.30'da düzenlediği Dönem Sonu Kahvaltısı'nda ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

GÜNDEM 4.02.2014 16:16:00 0
ÇEMYO, basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı

BU KEZ DE KAHVALTI İÇİN ÇAĞIRALIM DEDİK

 

Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen kahvaltı programına Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de katıldı. Kahvaltıda kısa bir konuşma gerçekleştiren ÇEMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş, “2013-2014 eğitim-öğretim yılının birinci dönemini geride bıraktık. Bu vesile ile ilçemizde görev yapan basın mensuplarımızla kahvaltıda buluşmak istedik. Bugüne kadar basın mensuplarını okulumuza hep haber için çağırıyorduk. Bu kez de kahvaltı için çağıralım dedik. Bizleri kırmayıp davetimize icabet ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

İNŞALLAH DAHA NİCE ETKİNLİKLERDE BİR ARAYA GELİRİZ

 

ÇEMYO’nun Dönem Sonu münasebetiyle düzenlediği kahvaltı etkinliğinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ise “Bu tür etkinlikler birlik beraberliği güçlendiren etkinliklerdir. İlçemizin en önemli kuruluşlarından birinde bulunmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah, Veliköy’de yapılmakta olan yeniş ve modern binamızda daha nice etkinliklerde bir araya geliriz” dedi. Başkan Ali Ertem, okulun en geç 2014-2015 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde faaliyete geçeceğini ifade etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ