Yıldırım, "30 Mart bizim için milattır"

AK Parti Malkara Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantısında Malkara Belediye Başkan Adayı Salih Keskin ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel Malkaralılara tanıtıldı.

SİYASET 4.02.2014 08:56:00 0
Yıldırım,

30 MART OYUNLARIN BOZULACAĞI GÜNDÜR

 

AK Parti Malkara İlçe Başkanı Bulut Yıldırım yaptığı açılış konuşmasında 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin Malkara ve Tekirdağ için ayrı bir önemi olduğunu belirtti. Yıldırım, "Bizler için bu tarih bir milattır. Bu seçimlerin önemini arttıran diğer bir husus ülke üzerinde oynanan oyunların tamamen bozulacağı ve cevap verileceği gündür. İlkesi sadece ve daima hizmet olan ve her geçen gün güçlenen Ak kadrolar ile başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı olma üzere Malkara’daki ve diğer ilçelerdeki seçimleri Allah’ın izniyle kazanacağız. Gençlerimize ve çocuklarımıza yaşanılabilir bir Tekirdağ ve İlçeler bırakacağız. Tabi ki bunları halkın ve sizlerin destekleri ile yapacağız" diye konuştu.

 

SEÇİMLER ÇOK ÖNEMLİ

 

Bulut Yıldırım’ın sonrasında söz alan AK Parti Belediye Başkan Adayı Salih Keskin, 30 Mart tarihinde bölgeyi ve yakından ilgilendiren yerel seçimlerin yapılacağını ifade ederek yerel seçimlerin büyük önem taşıdığını, Malkara’dan yeniden hizmet eri olarak çıkmanın gururunu yaşadığını dile getirdi. Belediye Başkanı seçilmesi halinde yapmak istediklerini anlatan AK Parti Belediye Başkan Adayı Salih Keskin, misyonlarının sevgi dolu, sıcacık, insan sevgisine dayalı olarak bir yönetim anlayışı olduğunu söyleyerek, "Amacımız bu güzel Malkara’yı hak ettiği daha güzel yerlere taşıyabilmektir. Yine Malkara’da bu güzel insanları mutlu edebilmek için iktidarın da gücü ile birleşerek bu güzel yerde daha önce yarım kalmış bizlerin başlattığı ancak benden sonra görev alan belediye başkanının inşaat anlamında başlattığı projeleri sonlandırmak güzel bir Malkara düzenleme için aday oldum" ifadelerini kullandı. Yatırım anlamında belediyecilik ile ilgili konuşan Keskin, " Belediyecilikte alt yapı projeleri ve inşaatlarını sonlandıramadığınız sürece üst yapı hizmetlerini halka sunamazsınız. İlçemizin ihtiyacı olan bölgelere parklar yapacağım. Oyun grupları ve semt sahaları yapacağız. Köylerimizden hizmet elimizi hiç çekmeyeceğiz. Köylerin sorunlarını vatandaşlar ile tespit edip öncelik sırası ile gerçekleştireceğiz” dedi.

 

DÜŞÜNCELERİ PAYLAŞACAĞIZ

 

Malkara’nın ekonomik sorunlarına katkı sağlamak için Belediye Başkanı Adayı olduğunu vurgulayan Salih Keskin, "İlçede yapılan tarım, hayvancılık ve maden işletmeciliğini ilgili kuruluşlar ile fikir paylaşıp doğruyu bularak ekonomiye katkı sağlayacağız. Üreticilerin ürettiklerini tüketiciye birinci elden ulaştırmanın yollarını arayacağız. D-110 kenarında bulunan köylere ürettiklerini satmaları için pazar alanları kuracağız. Belediyecilik ve yöneticilik anlayışım hep paylaşım ile olmuştur. Yine hep birlikte paylaşacağız. Düşünceleri paylaşacağız. Fikirleri paylaşacağız. Oradan en doğrusunu bulup eyleme koyacağız” dedi.  AK Parti Malkara Belediye Başkan Adayı Salih Keskin’in ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, hem Malkara’nın geleceğinin hem de Tekirdağ’ın geleceğinin şekilleneceği güne 55 gün kaldığını söyleyerek "Bizlere bu kalan süre içerisinde Tekirdağ’ı marka şehir yapabilmek için gecemizi gündüzümüze katarak gezdik. TÜİK tarafından yapılan nüfus sayımına göre Tekirdağ’da büyük bir yükseliş görülürken Malkara’da düşüş olduğu görülüyor” dedi.

 

KÖYLERİN BAŞINA TALİH KUŞU KONDU

 

Nüfusun büyük bir çoğunluğunun Malkara’dan Tekirdağ’a ve diğer ilçelere iş bulmak için gittiğini söyleyen Yel, “Bu güne kadar yaptığımız seçim çalışmalarımız bizlere gösteriyor ki, bundan sonra Malkara için yapılacak çalışmalar vatandaşların ceplerine para girmesi için yapılan çalışmalar olması gerekiyor. Belediyelerin vizyonları ve misyonları bunu üzerine olması gerekiyor. Ancak burada önemli olan vatandaşlarımızın geçimini sağlayacak ortamın yaratılmasıdır. Bizlerin genellikle kırsal alanda yaşayan vatandaşların gelirlerini arttırıcı planlar yapması gerekiyor. Bizlerde bu planları yaptık ve projelendirdik" dedi. Büyükşehir yasasının köylerin başına talih kuşunu kondurduğu bir yasa olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, "Yasa hem alt yapı çalışmalarının yapılmasına yol açarken hem de vatandaşlarımızın cebine girecek parayı artırıyor. Özellikle bölgemizde tarımsal alt yapıyı geliştirebilmek için çok önemli fırsatlarımız var. Bizlerin altın değerinde toprağımız vardır. Bizler bu toprakların değerlerini biliyoruz. Bu güne kadar gerçekleştiremediğimiz sulama yatırımlarına çok önem vereceğiz. Ergene nehrini balık tutulur hale getireceğiz. Bölgelerimizde bulunan Organize Sanayi Bölgelerine önem vereceğiz" diye konuştu.

 

Haber / Gökhan TEKER