Başını kaldırıma çarparak hayatını kaybetti

Çerkezköy'de Fevzipaşa Caddesi'nde dün saat 13.00 sıralarında yere düşen ve başını kaldırım kenarına çarpan bir kişi hayatını kaybetti.

GÜNDEM 4.02.2014 08:52:00 0
Başını kaldırıma çarparak hayatını kaybetti

HASTANEYE KALDIRILDI

 

Olay, Fevzipaşa Caddesi’nde Çelik İnşaat önünde meydana geldi. İddiaya göre Fevzipaşa Caddesi’nde yürüdüğü esnada henüz belirlenemeyen bir nedenle yere düşerek başını kaldırım kenarına çarpan Osman Aydın ağır yaralandı. Yaralı Osman Aydın’a ilk müdahale vatandaşların haber vermesi sonucu olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Osman Aydın daha sonra 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

 

İSTANBUL ADLİ TIP KURUMU’NA GÖNDERİLDİ

 

Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Osman Aydın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Evli ve dört çocuk babası olan Osman Aydın’ın, Çerkezköy Belediyesi’nin temizlik işlerini yapan bir firmada temizlik aracı şoförü olarak çalıştığı öğrenildi. Osman Aydın’ın cesedi, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emin Erdoğdu’nun yaptığı ön otopsinin ardından kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ