Taksi durağı ihalesi iptal edildi

Çerkezköy Belediye Encümeni 1 taksi durağı ve 2 ATM yeri kiralama işi ihalelerini gerçekleştirmek amacıyla dün saat 16.00'da Yazı İşleri Müdürlüğü'nde bir araya geldi.

GÜNDEM 4.02.2014 08:49:00 0
Taksi durağı ihalesi iptal edildi

ENCÜMENE ERTEM BAŞKANLIK ETTİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem başkanlığında toplanan Belediye Encümeni’nde Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Gümüş ve Esengül Güven ile Belediye Meclis Üyeleri Hasan İşcan ve Aydın Kırıklar da yer aldı. Çerkezköy Belediye Encümeni’nde ilk olarak Gazi Osman Paşa Mahallesi Ergün Sokak ile Namık Kemal Bulvarı kesişiminde 6 metrekare alanda bulunan 7 araçlık taksi durağı ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye 7 araç sahibi adına Mehmet Meriç katıldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ali Ertem, “İhale şartnamesinde, ihaleye katılacak olan araç sahiplerinin en az son bir aydır Çerkezköy’de ikamet ediyor olması şartı bulunuyor. Araç sahiplerinden biri Kapaklı’da, diğeri ise Esenyurt’ta ikamet ediyor. İhaleye başka firmanın katılmaması ve katılan firmanın da teklifinin şartnameye aykırı olması nedeniyle ihale iptal edildi.

 

2 ATM YERİNDEN 1’İ KİRAYA VERİLDİ

 

Taksi durağı ihalesinin ardından 4 Nolu ATM yeri kiralama ihalesine geçildi. Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan 4 nolu ATM yeri 825 TL + KDV muhammen bedel ile ihaleye çıkarıldı. İhaleye yalnızca Ziraay Bankası adına Çerkezköy Şube Müdürü Erol Dede katıldı. Bahse konu ATM yeri 830 TL + KDV bedel ile 3 yıllığına Ziraat Bankası’na kiralandı. Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi ile Uğur Mumcu Caddesi kesişiminde bulunan 2 Nolu ATM yeri ihalesi ise müracaatta bulunan olmaması nedeniyle iptal edildi. Belediye Encümeni ihalelerin ardından vatandaşlardan gelen yardım taleplerini görüştü.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ