Kuzulu, "Kapaklı için hayırlısı neyse o olsun"

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, dün saat 10.00'da da Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu'yu makamında ziyaret etti.

SİYASET 31.01.2014 20:26:00 0
Kuzulu,

KARADENİZ’E BAŞARILAR DİLEDİ

 

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, AK Parti Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Ersin Gürses ve AK Parti Kapaklı Tanıtım ve Medya Başkanı Fazıl Aydın da ziyarette Ömer Karadeniz’e eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, 30 Mart yerel seçimlerinde Ömer Karadeniz’e başarılar diledi. İlçe olarak güzel bir seçim dönemi geçirmeyi temenni eden Kuzulu, “Kapaklı için hayırlısı neyse o olsun” dedi.

 

 

TÜM HİZMETLERİN KAPAKLI’DAN YAPILABİLMESİ GEREKİYOR

 

Kapaklı’nın Türkiye’nin en genç ilçelerinden biri olduğunun altını çizen Kaymakam Kuzulu, “Yeni ilçemizde tüm hizmetlerin en iyi şekilde gerçekleştirilebilmesi için tüm kurumların en kısa zamanda Kapaklı’da hizmet vermeye başlaması gerekmektedir. Önümüzde uzun bir süreç var. Tüm hizmetlerin Kapaklı’dan yapılabilmesi gerekiyor. Bu, çiçeği burnunda ilçemiz için en önemli ihtiyaçtır” ifadelerini kullandı.


BELEDİYECİLİK AK PARTİ’NİN İŞİ

 

Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya ilk ziyaretini Aday Adayı iken yaptığını anımsatan Ömer Karadeniz, “İkinci ziyaretimizde AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. İnşallah üçüncü ziyaretimizi de Kapaklı Belediye Başkanı olarak yapacağız” dedi. Belediyeciliğin AK Parti’nin işi olduğunu söyleyen Ömer Karadeniz, “Cumhuriyet döneminde yapılan çalışmalardan çok daha fazlası, AK Parti iktidarı döneminde son 10 yılda gerçekleştirildi. Milli gelirimiz son 10 yılda 230 milyar dolardan 800 milyar dolara yükseldi” dedi.

 

KAPAKLI’YI İHYA VE İNŞA EDECEĞİZ

 

AK Parti döneminde yapılan hizmetlerin, Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan hizmetlerle kıyaslandığında daha ağır bastığını kaydeden Ömer Karadeniz, “Kapaklı, bu anlamda iktidarın nimetlerinden faydalanamadı. Yerel hizmerleden faydalanamadı. İnşallah bu dönem bizim seçimleri kazanmamızla birlikte Kapaklı AK Belediyecilik ile tanışacak. Şehircilik AK Parti’nin işidir. İnşallah birlikte Kapaklı’yı ihya ve inşa edeceğiz” diye konuştu.




 

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

 

Ömer Karadeniz ve beraberindeki AK Parti heyeti Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu’nun ziyaretinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yüksel’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yüksel, “Kapaklı Kaymakamımız Aslı Aynaoğlu Kuzulu başkanlığında ilçemizin eğitim alanındaki eksikliklerini etüt ederek, Kapaklı halkına başarılı bir şekilde hizmet edebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizdeki öğrencilerin kaliteli eğitim alabilmeleri kapsamında üzerimize düşen her türlü görevi son derece hassas bir şekilde yerine getiriyoruz. 20’ye yakın okul ve 650 öğretmenimiz ile birlikte 14 bin 544 öğrencimize en iyi eğitim öğretim olanaklarını sunmaya gayret ediyoruz. Çalışmalarımız du doğrultuda devam edecektir” dedi.

 

HERŞEYİN BAŞI EĞİTİM

 

Burada yaptığı konuşmada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetinin en öncelik verdiği konunun eğitim olduğunu belirten Ömer karadeniz, “Hükümetimiz eğitim alanında da devrim niteliğinde çalışmalara imza attı. AK Parti döneminde 205 bin derslik yapıldı. Bu sayı neredeyse Cumhuriyet tarihinde yapılan derslik sayısı kadardır. Ak Parti döneminde öğretmen sayısı da neredeyse 2 kat arttı. Biz eğitime çok önem veriyoruz. Çünkü her şeyin başı eğitimdir. Eğitimli insan, hem sosyal hem de iş hayatında da başarılı olur” dedi. AK Parti heyeti daha sonra sırasıyla Kapaklı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kapaklı İlçe Nüfus Müdürlüğü, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kapaklı İlçe Jandarma Koutanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaretler sonunda Karaağaç’a geçen AK Partililer burada da esnaf ziyaretinde bulundu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ