Kayaoğlu'na hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kayaoğlu dün saat 14.00'da Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Türker ve Hastane Müdürü Alper Atasoy'u makamında ağırladı.

GÜNDEM 28.01.2014 18:21:00 0
Kayaoğlu

2 AY İÇİNDE FAALİYETE GEÇECEK

 

Çerkezköy’de Namık Kemal Bulvarı üzerinde yapımı tamamlanmak üzere olan İrmet Hospital adlı yeni hastane hakkında Mustafa Kayaoğlu’na bilgi veren Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Türker, hastanenin 14 bin 500 metrekare alanda 155 yatak kapasite ile hizmet vereceğini söyledi. Hastane içinde birçok bölüm barındıracaklarını kaydeden Türker, “Dışarıdan gelen hastalarımız da buraya gelecek. Hastanemiz büyük emek ve titizlilikle yapıldı. Yeni hastanemizin bölgenin eksikliğini gidereceğini düşünüyoruz. Hastanemizin bir ay içinde tamamlanması ve iki ay içinde de faaliyete geçmesini planlıyoruz” dedi.

 

HALKIMIZ BU İSME DE ALIŞACAKTIR

 

Yeni hastanenin “İrmet” isminin İrfan ve Ahmet isimlerinin hecelerinden meydana geldiğini sözlerine ekleyen Op. Dr. Ahmet Türker, “Hastanemizin çok güzel bir isim hakkı aldığını düşünüyorum. Özel Çerkezköy Hastanesi olarak Trakya’nın en fazla doğum yaptıran hastanesiyiz. Uzun yıllardır vatandaşlarımıza Özel Çerkezköy Hastanesi olarak hizmet verdik. Bu isme de vatandaşlarımızın alışacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

 

KALICI BİR BİNA YAPMAK İÇİN ARSA GEREKİYOR

 

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kayaoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istediklerini ifade eden Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Ahmet Türker ile Hastane Müdürü Alper Atasoy, Kayaoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnun iyeti dile getiren Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kayaoğlu, İlçe Emniyet Müdürlüğü birimlerin 15 gün önce eski çevik kuvvet binasına taşındığını ifade etti. Bahse konu binada destek büro, idari, personel, toplum destekli, evrak arşiv ve belgelendirme işlemlerinin gerçekleştirileceğini kaydeden Emniyet Müdürü Mustafa Kayaoğlu, “Diğer binamızda suç önleme ve araştırma, trafik, adli işlemler hizmet verecek. Bundan sonra bu yerde vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Yerimiz şuan itibariyle yeterlidir. Kalıcı bir bina yapmak için arsa ayarlamak gerekiyor” diye konuştu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ