Çerkezköy'de can pazarı

Çerkezköy-Çorlu yolu üzerinde Hem Zemin Geçit yolu ayrımında iki servis aracının çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında adeta can pazarı yaşandı. Kazada tam 25 kişi yaralandı.

GÜNDEM 22.01.2014 12:03:00 0
Çerkezköy

SERVİS ARAÇLARI KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Kaza sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre Çorlu-Çerkezköy istikametinde seyir halinde olan ve Hem Zemin Geçit yol ayrımına dönmeye çalışan 42 yaşındaki Levent Yıldırım yönetimindeki 59 S 9380 plakalı servis aracı ile Çerkezköy Çorlu istikametinde seyir halinde olan 32 yaşındaki Aydın Avcı yönetimindeki 34 BM 7961 plakalı servis aracı kafa kafaya çarpıştı. Kazaya Aydın Avcı yönetimindeki 34 BM 7961 plakalı servis aracının kırmızı ışıkta geçmesinin neden olduğu iddia edildi. Kaza sonrasında olay yeri adeta can pazarına dönüştü. Kazada araçlarda sıkışan yaralıları kurtarmak ise itfaiye ekiplerinin olay yerine yaklaşık 30 dakika geç gelmesi nedeniyle polis ekiplerine, sağlık görevlilerine ve duyarlı vatandaşlara kaldı.

15 YARALI DEVLET HASTANESİNE KALDIRILDI

Kazada yaralanan 59 S 9380 plakalı servis aracındaki Flokser Sertex firması çalışanlarından 41 yaşındaki Kemal Akdereli, 31 yaşındaki Aysun Poyraz, 37 yaşındaki Altuğ Kılıç, 37 yaşındaki Sezen Kaçan ve 42 yaşındaki servis şoförü Levent Yıldırım ile 34 BM 7961 plakalı servis aracındaki Derby Fabrikası çalışanlarından 30 yaşındaki Uğur Eski, 37 yaşındaki İsmail Erol, 24 yaşındaki Yakup Erdoğan, 52 yaşındaki Burhan Dede, 47 yaşındaki Necdet Gündüz, 52 yaşındaki Suriye Perçin, 45 yaşındaki Mustafa Gürbüz, 33 yaşındaki Birol Kaş, 24 yaşındaki Ergün Tüfekçioğlu ve 32 yaşındaki servis şoförü Aydın Avcı olay yerine gelen ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan 37 yaşındaki İsmail Erol’un durumunun ağır olduğu bildirildi.

YOL TRAFİĞE KAPANDI

Kazada yaralanan Flokser Sertex çalışanları Mustafa Bezirci, Cebrail Asma, Alper Topuz, Kerime Kartal, Banu Akgün ve Yılmaz Yalçın olay yerine gelen ambulanslarla Özel Optimed Hastanesi’ne kaldırılırken, Derby fabrikasında çalışan 37 yaşındaki Ayşe Karagöz, 40 yaşındaki Fikri Karagöz, 34 yaşındaki Evrim Dede ve 33 yaşındaki Hasan Gündüz ise ambulanslarla Özel Çerkezköy Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza sonucu Çerkezköy Çorlu yolu kısmen trafiğe kapanırken, Hem Zemin Geçit yolu ise tamamen trafiğe kapandı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yaralıların hepsinin hastanelere kaldırılması ve araçların çekicilerle yoldan kaldırılmasının ardından trafik akışı yaklaşık bir saat sonra normale döndü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Ahmet KARDEŞ