Yılmaz, "Tekirdağ'ı ileri taşıyacağıma söz veriyorum"

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz dün saat 11.30'da Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Necati Karaoğlu'nu ziyaret etti.

GÜNDEM 14.01.2014 18:17:00 0
Yılmaz,

YEREL HİZMETLER ALANINDA BAŞARILI OLACAĞIMA İNANIYORUM

Kendisinin de 39 yıllık doktor olduğunu ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz, “Bu süre zarfında halkımızın sağlık ve eğitim ihtiyaçlarına yardımcı olmaya gayret ettim” dedi. 30 Mart yerel seçimlerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na talip olduğunu söyleyen Yılmaz, “Yerel hizmetler alanında başarılı olacağıma inanıyorum. Cumhuriyetimizin belirlediği hedeflere bağlı olarak, sürekli yeniliğe, paylaşıma, şeffaflığa, kadınlarımızı en az bir adım önde tutmaya, Tekirdağımızı eş değerlerinden mutlaka öne taşımaya, barışçı, birleştirici olmaya söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

KENDİMİZ İÇİN DEĞİL, VATANDAŞIMIZ İÇİN İSTİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Necati Karaoğlu, “Yerel yönetimlere en yakın meslek gurubunu taşıyoruz. Çünkü bu meslek de tıpku siyaset gibidir. Hastalarımıza bakmaktan ailemize bakmaya zaman bulamıyoruz. Sağlık camiası olarak siyasetten istesek de, uzak duramıyoruz. Yaptığımız hizmetler siyasi yansımanın belirtileridir. Bizler sizlerin bir telefon kadar yakınımızda olmanızı istiyoruz. Yerel yönetimlerden daha fazlasını bekliyoruz. Yani biz isteyiciyiz. Bunu kendimiz için değil, vatandaşımız için istiyoruz” diye konuştu.

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Konuşmasının devamında yapımı süren yeni hastane binasına da değinen Karaoğlu, “Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Mevcut binaya zarar vermemek için kazıklar konuldu. İnşallah en kısa sürede 250 yatak kapasiteli devlet hastanesi Çerkezköy’e kazandırılır. Bu bina tamamlandıktan sonra Kapaklı’da yer alan hastanemizdeki personel de bu binada toplanacak. Kapaklı’daki binanın nasıl değerlendirilmesi yönünde yetkili makamlarla istişare yapılacaktır. O küçük binanın donanımı yeterli değil. Onun tek bina kalması da hayır getirmez. Orada müstakil 150 yataklı hastane hayata geçirilirse halkımıza hayırlı bir hizmet yolu da açılmış olur” dedi. Ziyarettte MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel de Prof. Dr. Nail Yılmaz’a eşlik etti. Nail Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra ilçedeki özel hastanelere ziyarette bulundu.

Haber / Gökhan YILMAZ