Telaşlı ihbarcı itfaiyeyi ayağa kaldırdı

Tekirdağ'da bir okulda yangın çıktığı ihbarını veren telaşlı vatandaş itfaiye ve polis ekiplerini alarma geçirdi. Küçük çaplı yangın polis ekiplerince yangın tüpüyle söndürüldü.

GÜNDEM 10.01.2014 18:35:00 0
Telaşlı ihbarcı itfaiyeyi ayağa kaldırdı

YANGINI POLİS SÖNDÜRDÜ

Edinilen bilgiye göre, Cafer Tayyar İlkokulu'nda saat 21.30 sıralarında aydınlatma lambasından küçük çapta yangın çıktı. Okul bahçesinde bulunan aydınlatma lambasının yandığını fark eden bir kişi durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbarcının telaşı üzerine alarma geçen polis ekipleri kısa sürede olay yerine intikal etti. Polis ekipleri yangını büyümeden araçlarında bulunan yangın söndürme tüpü ile söndürdü.

KÜÇÜK OLAYA BÜYÜK ARAÇLAR SEVK EDİLDİ

Polis ekiplerinin ardından olay yerine Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne ait 2 itfaiye aracı ve 1 su tankerinin gelmesi şaşkınlığa neden oldu. Çevrede bulunan vatandaşlar ihbarcının itfaiye ekiplerini telaşlandırdıklarını bu yüzden küçük bir olaya büyük araçların sevk edildiğini söylediler. Tekirdağ itfaiye ekipleri yangının çıktığı yerde inceleme yaparken ekipler bir süre tedbir amaçlı okul bahçesinde bekletildi.

Haber / Ahmet KILAVUZ