Karaağaç İstanbul arası 35 dakikaya inecek

Karaağaç Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel, İstanbul Halkalı ve Edirne Kapıkule arasında yapılacak olan hızlı tren projesi kapsamında, Karaa?

SİYASET 10.01.2014 17:27:00 0
Karaağaç İstanbul arası 35 dakikaya inecek

PROJENİN KARAAĞAÇ AYAĞI TAMAMLANDI

İmar Planı ve İmar Uygulamaları’nın tamamlanmasıyla hazır hale getirilen hızlı tren projesi çalışmalarının böylece Karaağaç ayağının tamamlanmış oldu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dr. Özkan Yücel, “Hızlı tren projesiyle alakalı olarak Karaağaç Belediyesi üzerine düşen tüm çalışmalarını tamamlamış oldu. Projenin tamamlanmasından sonra Karaağaç'ta hızlı tren gümrükleme sahası oluşturulacak ve Karaağaç İstanbul arası 35 dakikaya inecek. Şimdiden Karaağaç ve Kapaklımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

ÖRNEK PROJELERİMİZ VAR

2014 Yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı Belediye Başkan Adayı olan Dr. Özkan Yücel, “İlçemizin yararına olan tüm projelerde üzerimize düşen görevleri yaparak ilçemizin gelişmesine her zaman katkıda bulunacağız. Kapaklı için de geliştirdiğimiz örnek projelerimiz var. Bu projelerimizi de çok yakında halkımızla paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

Haber / Gökhan YILMAZ