Son yolculuklarına uğurlandılar

Çorlu'da yol kenarında temizlik yaparken otomobilin çarpması sonucu ölen temizlik işçisi Beyazıt Kaçkın son yolculuğuna uğurlanırken Ali Koçan'ın cenazesi memleketi Kastamonu'ya gönderildi.

GÜNDEM 10.01.2014 17:24:00 0
Son yolculuklarına uğurlandılar

CENAZE MERASİMİ DÜZENLENDİ

Çorlu Türkgücü Köyü Mevkii sinyalizasyonlu kavşağında meydana gelen kazada ölen 2 işçiden biri olan Beyazıt Kaçkın için Çorlu Garaj Camii'nde cenaze merasimi düzenlendi. Çorlu Belediye Başkan Vekili Serhad Çatalkaya, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci ve Kemaleddin Avcı, Kaçkın'ın ailesi, yakınları, mesai arkadaşları ile sevenlerinin katılımıyla gerçekleşen cenaze töreninde Beyazıt Kaçkın, Çorlu Belediyesi görevli imamı Orhan Sağlam'la birlikte okunan duaların eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDEN TOPRAĞA VERİLDİ

Çorlu Belediyesi adına temizlik hizmetlerini yürüten yüklenici firmada çalışan ve güvenlik şeridini ihlal eden bir aracın çarpması sonucunda hayatını kaybeden Beyazıt Kaçkın cenaze merasiminin ardından gözyaşları içinden toprağa verildi. Kaçkın'ın cenazesi Çorlu Yeni Mezarlığı'na defnedilirken aynı kaza sonucu ölen Ali Koçan'ın cenazesi ise memleketi Kastamonu'ya gönderildi.

Haber / Gökhan TEKER