Akay seçim çalışmalarını sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay 30 Mart yerel seçimleri çalışmaları çerçevesinde Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak'ı ziyaret etti.

SİYASET 10.01.2014 17:20:00 0
Akay seçim çalışmalarını sürdürüyor

OLCAY PALAK’I ZİYARET ETTİ

Dün saat 14.00’da CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, Alişan Tekin, İmdat Özgür, Tahsin Çipli ve Hasan Demir ile birlikte 6-12 Ocak tarihleri arsından kutlanan Verem Haftası dolayısıyla Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak’ı ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay 30 Mart seçimleri kapsamında uzun süre önce kolları sıvadıklarını kaydetti. Seçim sürecine başladıklarını söyleyen Vahap Akay, “Biz 30 Mart yerel seçimleri sürecine parti olarak erkenden başladık. Aday adaylığı sürecinde de bütün aday adayı arkadaşlarımızla birlikte hareketli bir süreç yaşadık. Verem haftasını kutladığımız haftada sizleri de ziyaret etmek istedik. Çerkezköy için yapacak çok işimiz var. 30 Mart seçimlerinde ilçemiz ve halkımız için hayırlısı ne ise o olsun. Kurumlar arasında da belediyeyi aldığımız zaman uyumlu bir şekilde çalışmak istiyoruz” diye konuştu.

SAĞLIK YÖNÜNDEN İYİYİZ

Ziyaretten dolayı partililere teşekkür eden Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, “30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin size ve partinize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Son dönemlerde sağlık yönünden Çerkezköy’ün iyi yerlerde olduğunu düşünüyorum. Sağlık konusunda Çerkezköy’de güzel bir temelin atıldığını düşünüyorum. İnşallah ilerleyen dönemlerde de güzel çalışmaların yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ