Vali Yerlikaya gazatecilerin gününü kutladı

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya valilik internet sitesinden yayımladığı mesajla Tekirdağ'da çalışan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

GÜNDEM 9.01.2014 15:44:00 0
Vali Yerlikaya gazatecilerin gününü kutladı

GAZETECİLER HALKIMIZIN TALEP VE BEKLENTİLERİNİ KARŞILAMAK İÇİN ÇALIŞIYOR

Gazetecilik mesleğinin haber almanın ve iletişimin en etkin kanallarından birisi olduğunu ifade eden Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, “Gazetecilik, çok büyük fedakârlıklar isteyen ve zor şartlar altında icra edilen, önemli bir meslektir. Kamuoyunu aydınlatmak için istisnasız, günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz, toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken, bir taraftan da sorumluluk duygusu içerisinde,  halkımızın talep ve beklentilerini karşılamak için çalışmaktadırlar” ifadelerini kullandı.

HABERİ EN HIZLI ŞEKİLDE BİZE ULAŞTIRIYORLAR

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kitlelerin isteklerini ve bu yönde gerçekleştirilenleri, karşılıklı anlamda etkileşime bağlı olarak taşıyan ve aktaran basın mensuplarımız, habere ve bilgiye en hızlı ve doğru şekilde ulaşılması konusunda da sürekli dinamik bir görünüm, sergilemektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle, mesleklerini büyük bir özveriyle ifa eden, il merkezinde ve ilçelerimizdeki; yerel gazete, dergi, televizyon ve radyolarda çalışan tüm gazetecilerimiz ile ulusal basın ve haber ajanslarımızın temsilcilerinin, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Haber / Gökhan YILMAZ