Edirnespor Sultangazispor'a kaybetti

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta ilk devreyi lider tamamlayan Edirnespor Gençlik Kulübü ligin ikinci devresinin hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sultangazispor ile kar?

SPOR 9.01.2014 12:41:00 0
Edirnespor Sultangazispor

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sultangazispor takımı önceki gün  oynadığı hazırlık müsabakasında bu sezonun namağlup takımı Edirne Gençlik takımını Yusuf Türk'ün ikinci yarıda attığı iki gol ile 2-0 kazandı.
GOL ÇIKMADI

Müsabakaya daha etkili başlayan Edirne Gençlikspor takımı organize ataklar gol arayışlarında bulundu.Edirne ataklarında  Sultanagzispor takımının çiçeği burnunda kalecisi Engin Küçük kalesinde devleşti ve gole izin vermedi.Dakikalar ilerledikçe oyunda Sultangazispor dengeyi kurdu ve ilk yarıda karşılıklı ataklar gelişti. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilk devresinde kaleciler gelişen ataklarda başarılı kurtarışlar yaptı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.

İKİ GOLLE GALİP GELDİ

Müsabakanın ikinci yarısında arzulu ve tempolu bir futbol vardı. Rakibine göre daha etkin bir futbol ortaya koyan Sultangazispor karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde öne geçti. Sağ kanattan aldığı topla ceza sahasına çaprazdan giren Yusuf Türk harika bir vuruşla Sultangazispor'u 1-0 öne geçiren golü kaydetti.Beraberlik için rakip kaleye yüklenen Edirnegençlik takımı zaman zaman etkili kontrataklarla karşılaştı ve müsabakanın iyi oyuncularından Yusuf Türk Edirne Gençlikspor defansının arkasına atılan topa güzel bir koşu yapıp net bir vuruşla farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda Edirnespor Gençlikspor rakibi karşısında farkı indirmeye çalışsa da istediğini elde edemedi. Karşılaşmada Sultangazispor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.