Köprülü yerel seçimler öncesi uyardı

30 Mart seçimleri öncesi seçmenlere çağrıda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Yüksek Seçim Kurulu'nun seçmen kütüklerini 10-23 Ocak tarihleri arasında askıya ç?

SİYASET 8.01.2014 19:11:00 0
Köprülü yerel seçimler öncesi  uyardı

LİSTELER 10 OCAK CUMA GÜNÜ ASKIYA ÇIKARILACAK

YSK’nın aldığı karardan bahseden Emre Köprülü, “30 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için Muhtarlık bölgesi askı listelerinin 10 Ocak Cuma günü saat 08.00’de askıya çıkarılacak ve 23 Ocak Perşembe günü saat 17.00’da askıdan indirilecektir. Bu süreçte Muhtarlıklardaki listelerde isimleri yer almayan vatandaşlarımızın bir an evvel isimlerini yazdırmaları gerekmektedir” dedi.

SEÇMEN LİSTELERİNİ KONTROL EDİN

Hangi partiye yakın olursa olsun, dürüst ve güvenilir bir seçim isteyen tüm yurttaşların seçmen listelerini kontrol etmesi, gördükleri eksiklikleri ve hataları bağlı oldukları ilçelerin ilçe nüfus müdürlüklerine bildirmesi gerektiğini belirten Köprülü, yapılacak olan seçimlerde vatandaşların oylarına ve sandıklara sahip çıkması gerektiğinin altını çizdi. Köprülü, “Ülkeyi kaosa sürükleyen, yolsuzluk ve rüşvete bulaşan AKP iktidarından kurtulmak için, tüm vatandaşlarımızın üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerekiyor” dedi.

Haber / Ahmet KILAVUZ