Yılmaz'dan, Kayaoğlu ve Tuncel'e hayırlı olsun ziyareti

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne asaleten atanan Mustafa Kayaoğlu ve Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne asaleten atanan Adem Tun

GÜNDEM 8.01.2014 19:09:00 0
Yılmaz

ZİYARETLERE KAPAKLI’DAN BAŞLADI

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Kapaklı’da İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne asaleten atanan Mustafa Kayaoğlu ve Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel’i ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, dün ilk olarak saat 11.30’da Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ali Yılmaz burada Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kayaoğlu, Emniyet Amiri Fatih Bölükbaşı, Komiser Yardımcıları Necmi Arpacı ve Yunus Kara tarafından karşılandı. Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kayaoğlu ile ilçenin durumu ve son dönemlerde artan asayiş olayları hakkında fikir alış verişinde bulundu.

POLİS MEMURLARI İLE SOHBET ETTİ

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki ziyaretinin ardından İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, saat 12.00’da da Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel, İlçe Trafik Amiri Ekrem Çiçek, Komiserler Faruk Pala ve Aykut Civan tarafından karşılanan İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz polis memurları ile bir süre sohbet ettikten sonra Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel’in makamına geçerek Tuncel ve birim amirleri bir süre görüştü.

BAŞARILAR DİLEDİ

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü girişinde basın mensuplarına bilgi veren İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, “Büyükşehir yasası ile birlikte ilçe olan Kapaklı’da İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Mustafa Kayaoğlu ile Tekirdağ İl Asayiş Şube Müdürlüğü görevine atanan Murat Kocabıçak’tan asaleten görevi teslim alan Adem Tuncel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum. Çerkezköy ve Kapaklı’da halkımızın huzurunu ve güvenliğini üst noktaya çıkaracaklarına inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ