Kapaklı Kaymakamlığı Temmuz'a kadar bitecek

Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu'nun Kurucu Kaymakam olarak Kapaklı'ya atanmasının ardından ilçede kamu kurum ve kuruluşları hızlı bir şekilde oluşturulmaya başladı. Kuzulu, yapımÄ

GÜNDEM 8.01.2014 13:46:00 0
Kapaklı Kaymakamlığı Temmuz

TEMMUZ AYINA KADAR TAMAMLANACAK

Kapaklı Kaymakamlığı’nın Kapaklı Belediyesi Hizmet Binası’nın 8’inci katında çalışmalarına devam ettiğini belirten Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu, “Kaymakamlığımızın Hizmet Binası yapı işi tamamlanana kadar burada hizmet vermeye devam edeceğiz. Yeni binanın, Temmuz Ayı’na kadar tamamlanması planlanıyor” dedi.

TÜM BÜROKRATİK İŞLEMLER KAPAKLI’DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de 6 Ocak Pazartesi günü itibari ile Kapaklı Belediyesi Hizmet Binası’nın 9’uncu katında hizmet vermeye başladığını belirten Kaymakam Kuzulu, “Hizmet Binası yapım işinin tamamlanmasının ardından, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının Kapaklı’da hizmet vermeye başlaması için gerekli çalışmaları yapacağız. Mal Müdürlüğü, Tapu-Kadastro ve Vergi Dairesi Müdürlüklerinin Kapaklı’da hizmet vermeye başlaması için öncelikle yerlerinin hazırlanması ve altyapı sistemlerinin oluşturulması gerekiyor. Amacımız en kısa süre içinde tüm bu çalışmaları yaparak, halkımızın tüm bürokratik işlemlerini Kapaklı’da gerçekleştirebilmelerini sağlamaktır” dedi.   

Haber Ahmet KARDEŞ