Edirne Basketbol Taraftarları Derneği Sorularına Yanıt Bekliyor

Edirne Basketbol Taraftarları Derneği bir basın açıklaması yayınlayarak hafta sonu Mimar Sinan Spor Salonu'nda oynanan Olin Edirne-Galatasaray Liv Hospital karşılaşmasında çıkan olaylar nedeniyle Türkiye Ba

SPOR 8.01.2014 13:42:00 0
Edirne Basketbol Taraftarları Derneği Sorularına Yanıt Bekliyor

FEDERASYONA ŞİKAYET EDİYORLAR
Edirneli basketbol severler ayrıca tepkilerini yasal yollardan da göstermeyi planlıyorlar. Bireysel olarak ve topluca Türkiye Basketbol Federasyonu’na şikayet yazıları göndermeye başlayan Edirneliler, bir yandan da sitem dolu mesajlarını Galatasaray yöneticilerine göndermeye başladılar.

İŞTE SORULARDAN BAZILARI

Edirne Basketbol Taraftarları Derneği’nin açıklaması satırı satırına şöyle; “Yer Edirne Mimar Sinan Spor Salonu, tarih 05 Ocak 2014 oynanan Beko Basketbol Ligi 14. hafta maçı ve karşı karşıya gelen takımlar Olin Edirne Basket ile Galatasaray Liv Hospital .

Yensek de ,yenilsek de güzel ve keyif verecek bir maç izlemek üzere Edirne Basketbol taraftar derneği üyeleri olarak tribünlerdeki yerlerimize geçtiğimizde garip bir süprizle karşılaştık. Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu’nun açıklamasını içeren Olin Edirne Basket’in aldığı cezaların altının çizildiği kâğıtların koltuklarımıza bırakılmış olunduğu… Taraftar derneği üyeleri olarak buna bir anlam veremedik. Diğer taraftan toplam 200 biletin verildiği söylenen misafir takım taraftarının 200 ‘den çok daha fazla olduğu (yaklaşık 450 civarı) bir kalabalıkla tribünlerde görülmesi de ilginçti. Oturduğumuz tribünlerde merdiven boşluklarının görünmediği ve görülmesi gerektiği anonsu yapıldığında konuk takım tribünün de durum çok daha farklıydı. Misafir takım taraftarları daha maç başlamazken hem tribündeki yerlerine sığmaya çalışıyor hemde küfürlü tezahüratlarını yapıyorlardı. Çok çirkin ve insanlığa sığmayan bu tezahüratlar el-kol hareketleriyle maç boyunca sürdü. Misafir takım taraftarları daha maç başlamazken hem tribündeki yerlerine sığmaya çalışıyor hemde küfürlü tezahüratlarını yapıyorlardı. Çok çirkin ve insanlığa sığmayan bu tezahüratlar el-kol hareketleriyle maç boyunca sürdü” dedi.