Cesur, “Başarı, istenildiğinde elde edilir”

Çorlu Kent Konseyi tarafından organize edilen ‘Öfke Yönetimi, Kaliteli Karar Verme ve Motivasyon’ konulu eğitim semineri önceki gün Gülşah Altan tarafından Çorlu Belediyesi Toplantı ve Seminer Salonu’nda

GÜNDEM 6.01.2014 15:17:00 0
Cesur, “Başarı, istenildiğinde elde edilir”
 TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL ÇALIŞAN KENT KONSEYİ
 
Programın açılış konuşmasını yapan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Kent Konseyi’nin Türkiye’nin en güzel çalışan Kent Konseyi olduğunu ifade etti. Kent Konseyi çalışmalarının takdir edilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Baysan, etkinliğin hayırlı olmasını temenni etti. Seminerde Psikolojik Danışman, Eğitim ve Yaşam Koçu, Profesyonel Öğrenci Koçu Gülşah Altan, öfkenin nasıl kontrol edebileceğine, karar verme aşamalarında nasıl daha sağlıklı ve kaliteli kararlar alınabileceğine ve motivasyonun nasıl yüksek tutabileceğine dair uygulamalı bilgiler verdi.
 
DAYANIŞMA VE EKİP ÇALIŞMASININ EN GÜZEL ÖRNEÐİNİ GÖSTERİYORUZ
 
Eğitim öncesi ve arasında konuklar akordeon eşliğinde canlı müzik keyfi yaşadı. 175 kişinin katıldığı eğitim programının sonunda Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, Gülşah Altan’a plaket ve teşekkür belgesi takdim etti. Ayrıca eğitime katılan herkese katılım belgesi verildi. Eğitim günleri projesini gerçekleştirmek için yola çıktıklarında hedeflerinin büyük olduğunu ve azimli olduklarını ifade eden Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, “Fakat şu anda gördüğümüz tablo, çabamızın ve emeğimizin semeresini aldığımızın en somut göstergesidir. Başarı, istenildiğinde elde edilir. Biz Kent Konseyi olarak birlik, dayanışma ve ekip çalışmasının en güzel örneğini göstermenin haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.
 
BU BAŞARI HEPİMİZİNDİR
 
Projenin bu kadar ilgi görmesinin kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini söyleyen Ramadan Cesur, “Gerek kursiyerler, gerek akademisyenler, gerek basınımızın temsilcileri, en önemlisi de belediyemizin destekleri başarımızda en önemli faktörlerdir. Bizi her aşamada destekleyen ve sürekli motive eden başta Belediye Başkanımız Ünal Baysan olmak üzere herkese müteşekkiriz. Bu başarı hepimizindir. Bizi bu yolda yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz. Bir sonraki seminerimiz 18 Ocak 2013 Cumartesi günü Sercan Öncen’in vereceği ‘Sağlıklı Spor Yapmanın Altın Kuralları ve Zinde Yaşam’ konusuyla devam edecektir. Herkesi seminerimize davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Kübra ÖZAYDIN