Kalpazanlara polis tokadı

Kapaklı ve Çerkezköy’de 3 gündür piyasaya sahte para sürdükleri iddia edilen 4 şüpheli, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri tarafından nefes kesen kovalamacanın sonucunda KapaklÄ

GÜNDEM 5.01.2014 19:12:00 0
Kalpazanlara polis tokadı
 3 GÜNDÜR PİYASAYA SAHTE PARA SÜRÜYORLARDI
Olay dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Necdet Ç., Mehmet M., Hasan Y. ve Nadir İ., adlı dört şüpheli, son üç gündür Kapaklı ve Çerkezköy’de bol miktarda sahte parayı piyasaya sürüyordu. Çerkezköy’de bir işyerinden gelen ihbarı değerlendiren polis ekipleri, mobese kameralarından şüphelilerin kullandığı aracın plakasını tespit etti. Şüphelilerin Kapaklı’da bir oto kiralama servisinden kiraladıkları tespit edilen 59 TP 321 plakalı araçla Saray istikametine doğru kaçtığını tespit eden Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri, nefes kesen kovalamacanın ardından bahse konu aracı Kapaklı çıkışında kıskıvrak yakaladı.
 
2 BİN TL’DEN FAZLA SAHTE PARA ELE GEÇİRİLDİ
Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri tarafından şüphelilerin üzerinde yapılan aramada 2 bin TL’den fazla A437407733 seri nolu sahte para ele geçirildi. İddiaya göre şüpheliler çok miktarda sahte parayı da kovalamaca esnasında arabadan dışarı attı. Necdet Ç., Mehmet M., Hasan Y. ve Nadir İ. adlı dört şüpheli ifadeleri alınmak üzere Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, olayla ilgili başlatılan soruşturma da devam ediyor.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ