Karaağaç Meclisi yarın toplanacak

Karaağaç Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nı yarın saat 10.00’da Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel başkanlığında gerçekleştirecek.

SİYASET 5.01.2014 19:02:00 0
Karaağaç Meclisi yarın toplanacak
 DENETİM KOMİSYONU BELİRLENECEK
 
Karaağaç Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılacak olan toplantının ilk gündem maddesinde ‘2014 Yılı Meclis tatil ayı ile çalışma günlerinin belirlenmesi’ konusu görüşülecek. Toplantının bir sonraki gündem maddesinde ise meclis üyeleri ile encümen üyelerinin huzur haklarının belirlenmesi konusu görüşülecek. Karaağaç Belediye Başkanı ve Belediye Başkanlığı’na vekâlet edeceklere verilecek ödeneğin de belirleneceği yılın ilk toplantısında, daha sonra Meclis Denetim Komisyonu Üye seçimi yapılacak.
 
YARDIM TALEPLERİ GÖRÜŞÜLECEK
 
680 ada 6 parsel ve 698 ada 5 parselde bulunan belediye hisselerinin talep sahiplerine satışı konusunun görüşüleceği toplantının bir sonraki gündem maddesinde ise Mehmet Neçip Orak’ın,  315, 399 veya 437 adaların kiralanması talebi görüşülecek. Toplantı, İlçe Jandarma Komutalığı’nın su tahsilât ücretinin alınmaması ve yardım talep dilekçelerinin görüşülmesinin ardından son bulacak.
 
Haber / Gökhan YILMAZ