Cengiz, “Sorumluluktan kaçmıyorum”

Karaağaç, Tekirdağ’ın Büyükşehir olması ile ilçe statüsüne yükselen Kapaklı’ya mahalle olarak bağlandı. Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Özgür Cengiz, 30 Mart Yerel Seçimleri’ne mahalle ol

SİYASET 5.01.2014 14:42:00 0
Cengiz, “Sorumluluktan kaçmıyorum”
 HALKIMA HİZMET ETMEYE TALİBİM
 
Önceki gün saat 14.00’da Mimar Sinan Mahallesi Muhtarlığı’nda yaptığı açıklamada Karaağaç Beldesi’nin tüzel kişiliğinin değiştiğini belirten Muhtar Özgür Cengiz, “Beldemiz, mahalle olarak Kapaklı’ya bağlandı. Yeni ilçemizin, tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Yaşanan gelişmelere kayıtsız kalmadığını ve Karaağaç halkına hizmet kapsamında gelen talepleri göz ardı edemediğini ifade eden Özgür Cengiz, “Sorumluluktan kaçmayarak bazı kararlar aldık. Karaağaç’ta 2010 yılında yapılan seçimlerde çok değerli vatandaşlarımızın destekleri ile Mimar Sinan Mahallesi’ne muhtar olarak seçildim. Şimdi de Karaağaç Muhtarlığı çerçevesinde halkıma hizmet etmeye talibim” dedi.
 
GENÇ OLDUÐUM İÇİN KAFALARDA SORU İŞARETLERİ VARDI
 
Mimar Sinan Mahallesi Muhtarlık görevini bugüne kadar layıkıyla yerine getirdiğine inandığını ifade eden Özgür Cengiz, yaşının genç olması nedeniyle bazı vatandaşların aklında soru işaretleri olduğunu belirterek, “İnsanlarımızın kafasında ‘Ya bu çok genç, nasıl yapar, nasıl davranır? Bizim beklentilerimize ne kadar cevap verebilir?’ gibi soru işaretleri vardı. Tüm halkımızı tek tek dolaşarak kendimi, karakterimi, yapabileceğim işleri ve bu işleri nasıl daha iyi yapabileceğimi anlattım. Çok şükür başardım. Buradan aldığım cesaretle 30 Mart seçimlerinde Karaağaç Mahalle Muhtarlığı’na aday olduğumu tüm halkıma açıklamak istiyorum” dedi ve Karaağaçlılardan destek beklediğini söyledi.
 
SEÇMENLERİMİ MAHÇUP ETMEDİM
 
Görev süresi boyunca asla kişi ayrımı yapmadığının altının çizen Cengiz, “Hizmette ve saygıda en ufak bir kusurum olmadı. Bana güvenip oy veren seçmenlerimi mahçup etmedim. Görevde olduğum süre itibariyle ile öncelikle yapılan yardımların tam anlamıyla yerine ulaşmasına dikkat ettim. Yaşımın vermiş olduğu enerji ile kamu daireleri ile çabucak kaynaşma sağladım. Daire amirleriyle kurduğum güzel ilişkilerle vatandaşlarımızın işlerinin en kısa sürede yapılmasını sağladım. Edindiğim bilgi ve tecrübeyle büyüyen Karaağaç’ın yükünü en iyi şekilde kaldırabilecek muhtar adayı olarak halkın karşısına çıkıyorum. 30 Mart yerel seçimlerinin öncelikle ülkemize ve mahallemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ