Tekin; “Çarşılarımız kan kaybediyor”

Edirne’de Saraçlar Caddesi esnafını ziyaret eden Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan adayı Av. Sinan Tekin, Saraçlar Caddesi ve tarihi çarşıları cazibe merkezi yapacaklarını söyledi.

SİYASET 5.01.2014 12:42:00 0
Tekin; “Çarşılarımız kan kaybediyor”
 OTOPARK YETERSİZ
 
Ziyaretlerde esnaftan büyük teveccüh gören Av. Sinan Tekin, “Ecdat yadigârı tarihi çarşılarımız kan kaybediyor. Bunun birçok sebebi olmakla beraber sebeplerin en önemlilerinden biri otopark sorunudur. Birçok insan kendi araçları ile alış verişe çıkıyor. Otopark yetersizliği olduğu gibi park ücretleri de oldukça yüksek. Ayrıca çocukların eğleneceği oyun yerlerinin olmayışı, çarşılarımızın bakımsızlığı gibi bazı sebepler de eklenince bu durum insanları şehir merkezindeki çarşılarımızdan uzaklaştırıyor” dedi.
 
ÇARŞILARI CAZİBE MERKEZİ YAPACAÐIZ
 
Edirnelilerin yetki vermesi halinde tüm sorunlara çözüm getireceklerini ifade eden Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan adayı Av. Sinan Tekin, “Merkez çevresinde katlı otoparklar yapmak suretiyle park sorununa çözüm getireceğiz. Çarşıya çıkan ailelerin çocukları için uygun yerlerde oynama imkânları sağlayacağız. Çarşıların bakımı sağlanarak buraları cazibe merkezi haline getireceğiz. Böylece insanlarımıza tarihle iç içe olmanın hazzını yaşatacağız” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Emine LALE