Mekke’nin Fethi, Edirne’de kutlandı

Anadolu Gençlik Derneği Edirne Şubesi'nin düzenlediği 'Mekke'nin Fethi Gecesi' Halk Eğitim Merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Eski Cami gö

GÜNDEM 3.01.2014 16:11:00 0
Mekke’nin Fethi, Edirne’de kutlandı
 PROGRAM 81 İLDE 600 NOKTADA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR
 
Programın açılış konuşmasını yapan AGD Edirne Şube Başkanı Abdülhamit İriş "Anadolu Gençlik Derneğimizin ilk günden beri geleneksel olarak kutladığı Mekke'nin Fethi Programı bu yıl da 81 şubemizde 600 kadar noktada icra edilmektedir. Bu program aynı zamanda Batılılaşma sürecinin getirmiş olduğu kokuşmuş değerlere bir cevaptır. Siz değerli misafirlerimizin bu gece burada bizimle bulunuyor oluşu bir kimliğin en güzel şekilde ortaya konulmasıdır. Hepinize katılımınızdan ve duyarlılığınızdan ötürü teşekkür ediyoruz" dedi.
 
KATILIMCILAR UNUTULMAZ BİR GECE YAŞADI
 
Mekke'nin Fethi sinevizyonunun ardından kürsüye çıkan MÜSİDER Genel Başkanı Arslan Ateş günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı. Arslan Ateş'e hediyesini AGD Edirne Şubesi eski başkanlarından, Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Av. Sinan Tekin verdi. Son olarak sahneye çıkan Grup Mevlana da, tasavvuf müziği konseri ve sema gösterisi ile katılımcılara unutulmayacak bir gece yaşattı.
 
Haber / Kübra ÖZAYDIN