Mandalı, “Adaletten taviz vermeyeceğiz”

Sosyal Belediyecilik alanında çeşitli projeleri hayata geçirmeye çalışan Kapaklı Belediyesi, ihtiyaç sahibi engellilere yardım etmeye devam ediyor.

SİYASET 3.01.2014 16:06:00 0
Mandalı, “Adaletten taviz vermeyeceğiz”
 POZİTİF AYRIMCILIK YAPIYORUZ
İlçenin birçok noktasında alt ve üstyapı çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi bir yandan da sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirmeye gayret ediyor. İlçedeki tüm engellilere pozitif ayrımcılık uyguladıklarını ve daima onların yanında olduklarını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, belediye olarak engellilerin daha huzurlu ve rahat bir ortamda yaşamaları için gerekli olan altyapıyı sağlamaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.
 
KİMİN NE ZAMAN ENGELLİ OLACAÐI BİLİNMEZ
Akülü tekerlekli sandalyeleri teslim etmek üzere ihtiyaç sahibi engelli vatandaşları evlerinde ziyaret eden ve akülü tekerlekli sandalyeleri kendi eliyle teslim eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Unutmamalıyız ki hepimiz birer engelli adayıyız. Kimin ne zaman engelli olacağı bilinmez. Her gün yüzlerce binlerce trafik kazası oluyor. Birçok kişi her gün çeşitli hastalıklar geçiriyor. Engelin de çeşitleri çok fazladır. Kimisi fark edilir, kimisi fark edilmez. Onun için bu konuda kimsenin ‘tamam ben bugün sağlamım benim engelli duyarlılığına ihtiyacım yok’ deme lüksü yok” ifadelerini kullandı.
 
BİZİM ONLARIN DUASINA İHTİYACIMIZ VAR
Kapaklı sınırları içinde ikamet eden engelli vatandaşların engelsiz bir hayat sürmesini sağlamanın kendilerini oldukça mutlu ettiğini dile getiren Başkan Mandalı, “Her yoksula ve ihtiyaç sahibine destek olmaya devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bugün de Hz. Ömer’den öğrendiğimiz adalet anlayışı ile hareket edeceğiz. Adaletten taviz vermeyeceğiz. Bizleri destekleyen ve hayır dualarını hissettiğimiz çok değerli halkımıza çok teşekkür ediyorum. Halkımızın desteği olmadan böylesi hayırlı hizmetler sunmamız mümkün değil. Halkımızdan aldığımız güç ve dua ile engelli vatandaşlarımızın engelsiz bir hayat sürebilmesine vesile olduk. Engelli kardeşlerimizden istediğimiz tek bir şey var. O da bizlere dua etmeleridir. Bizim onların duasına ihtiyacımız var” dedi.
Haber / Ahmet KARDEŞ