Eğitim programları devam ediyor

Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, tüm ailelerin geleceğe güçlü ve sağlam adımlarla ilerlemesinde rol oynayacak olan Aile Eğitim Programlarını, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğ?

GÜNDEM 2.01.2014 13:46:00 0
Eğitim programları devam ediyor
 EÐİTİM PROGRAMI HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Edirne İl Sağlık Müdürü Emrah Erten'i makamında ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürü Bilgin Özbaş, eğitim programı hakkında bilgi vererek Bakanlıkça hazırlanan eğitim programına ait ders materyallerini hediye etti. Eğitimin ailede başladığını belirten Özbaş, ailenin eğitilmesi ile daha sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirebileceğini kaydetti. Özbaş, aile değerlerinin benimsendiği toplumlarda huzursuzluk ve kargaşa olmayacağını ifade etti.
 
ÇALIŞMALARIMIZI DEVAM ETTİRİYORUZ
Özbaş, "Türkiye genelinde T.C. Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile protokol imzalamış kurumlar bulunmaktadır. Bu kurumlar ile İşbirliği içinde çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Müftülük, Belediye, Basın Yayın Enformasyon il Müdürlüğü ve Stk'lar ile İl genelinde ulaşılmadık aile bırakmamayı hedeflemekteyiz" ifadelerini kullandı.
Haber / Emine LALE