Mandalı, “2014 barış ve huzur getirsin”

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, sosyal medyadan yayımdalığı mesajla başta Kapaklı olmak üzere tüm Türkiye’nin yeni yılını kutladı. Bir yılın daha acısıyla tatlısıyla gerid

GÜNDEM 1.01.2014 19:17:00 0
 Mandalı, “2014 barış ve huzur getirsin”
HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ
 
Geride bıraktığımız 2013 yılı boyunca halkın yaşam standardını yükseltmek için belediye personeli ile birlikte yoğun ve özverili bir çalışma yılı geçirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklımızın geleceği için projelerimizi daha ileriye taşıma azmi ve iradesiyle, tüm vatandaşlarımızın daha mutlu ve huzurlu olması için hizmetlerimize devam edeceğiz. Yapılan her çalışmada, halkımıza sunduğumuz her hizmette kendimizi geliştirmekten, modern, çağdaş bir Kapaklı’ya katkı sunmaktan dolayı mutluyuz. Yeni yılda da tüm halkımızın umutlarını, beklentilerini ve taleplerini karşılamak için tüm personelim ve ekip arkadaşlarım ile birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 
BAŞARILARLA DOLU BİR YIL DİLİYORUM
 
Yeni yılın tüm dünyaya, tüm ülkeye ve Kapaklı’ya mutluluk ve huzur getirmesini temenni eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 2014’ün barışın, uzlaşının, toplumsal birlik ve beraberliğin egemen olduğu, sağlık ve başarılarla dolu bir yıl olmasını diledi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ