Kazada anne ve oğlu yaralandı

Kapaklı’da Bahçelievler Mahallesi’nde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir anne ve oğlu yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kald

GÜNDEM 1.01.2014 19:14:00 0
 Kazada anne ve oğlu yaralandı
2 KİŞİ YARALANDI
 
Kaza dün saat 11.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Bahçelievler Mahallesi Gazi Osman Paşa Camii mevkiinde ilçe merkezi istikametine ilerleyen Arda İlkan Uslu yönetimindeki 59 TR 681 plakalı otomobil, Metin Arslan yönetimindeki 34 TE 6247 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada 34 TE 6247 plakalı otomobilde bulunan Saliha Arslan ile küçük oğlu Hamza Aslan hafif bir şekilde yaralandı.
 
 
YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
 
Yaralılar Saliha Arslan ile küçük oğlu Hamza Aslan’a ilk müdahale, olay yerine vatandaşların haber vermesi ile gelen 112 ekipleri yarafından yapıldı. Yaralılar daha sonra 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan muayenenin ardından yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Araç sürücüleri ise hastanedeki işlemlerinin ardından ifadeleri alınmak üzere Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ