2014’ü coşkuyla karşıladık

Çerkezköylüler, yeni yılı büyük bir coşkuyla karşılarken, vatandaşların kimi eğlence mekânlarında kimi ise evde aileleriyle birlikte televizyonlarının başında kimi ise çalışarak yeni yı

GÜNDEM 1.01.2014 18:57:00 0
 2014’ü coşkuyla karşıladık
Çerkezköylüler 2014’ü büyük bir coşkuyla karşıladı. Çerkezköy'de eğlence mekânlarındaki yeni yıl kutlama programlarına katılanlar felekten bir gece çaldılar.
 
GOLDEN PALAS’DA MUHTEŞEM GECE
 
Yılbaşı dolayısıyla, Çerkezköy Golden Palas Otel’de coşkulu bir program düzenlendi. Saat 20.00’da başlayan Yılbaşı programında ilk olarak Fasıl Grubu sahne aldı. Davetlilere adeta müzik ziyafeti sunan grubun ardından Kapaklı’nın sevilen ses sanatçılarından Gökhan Meneşe sahne aldı. Meneşe Golden Palas Otel Balo Salonu’nu dolduran davetlileri seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla coşturdu. Oryantel Buket’in dans şovu ile devam eden programda daha sonra Yılbaşı programlarının olmazsa olmazı hediye çekilişi yapıldı.
 
EÐLENCE GEÇ SAATLERE KADAR DEVAM ETTİ
 
Hediye çekilişleri sonucunda gecenin en şanslı çifti, otelin kral dairesinde bir kece konuklama ve akşam yemeği ödülü kazanırken, diğer talihliler ise otelin çeşitli hizmetlerinden ücretsiz yararlanma hakkı kazandı. 2013 yılının son dakikasında eğlencenin ve coşkunun doruğa çıktığı Golden Palas Otel’de vatandaşlar yeni yıla ünlü solist Safiye Aydoğan’ın birbirinden hareketli şarkılarıyla merhaba dedi. Golden Palas Otel’deki eğlence sabahın ilk saatlerine kadar devam etti.
 
2014’Ü GÖBEK ATARAK KARŞILADILAR
 
Yılbaşı coşkusunun doyasıya yaşandığı bir diğer yer ise Çerkezköy Gabralı Otel oldu. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı Yılbaşı eğlencesi programında, davetliler Çerkezköy’ün sevilen grubu Ersen Evren Alaturka Grubu’nun birbirinden güzel şarkıları ile gönüllerince eğlendiler. Eğlence programı burada da saat 20.00’da başladı. Gabralı Otel’de de Yılbaşı özel çekilişi yapılırken, gecenin talihli çiftleri otelin çeşitli hizmetlerinden ücretsiz faydalanma hakkı kazandı. Çerkezköylüler, Gabralı Otel’de gerçekleştirilen Yılbaşı programında 2014’ü göbek atarak karşıladı. Gabralı Otel’deki eğlence programı da gece saat 03.00 sıralarında sona erdi.
 
GENÇLER DİLEK FENERİ YAKTILAR
 
Çerkezköy ve Kapaklı’da belediyeler tarafından Yılbaşı için herhangi bir kutlama programı düzenlenmemesi dikkatlerden kaçmadı. Geçen yıl Belediye Hizmet Binasında havai fişek gösterisi gerçekleştiren Kapaklı Belediyesi bu yıl herhangi bir etkinliğe imza atmadı. Çerkezköy’de de belediye tarafından herhangi bir kutlama etkinliği yapılmazken, bir grup gencin 2014’ün ilk dakikalarında Cumhuriyet Meydanı’nda yaktıkları dilek fenerleri renkli görüntüler oluşturdu.
 
YENİ YILA ÇALIŞARAK GİRDİLER
 
Tüm yurtta vatandaşlar 2014 yılına eğlence mekanlarında veya evlerinde girerken, polis memurları, 112 sağlık personeli ve itfaiye ekipleri ise yeni yıla çalışarak girdi. Çerkezköy ve Kapaklı’da sağlıkçılar, polisler ve itfaiyeciler yeni yıla ailelerinden uzak görev yaptıkları birimlerde girdi. Sağlık çalışanları vatandaşların sağlık sorunlarıyla ilgilenirken, polis memurları da vatandaşların güvenliğini sağladı.
 
Haber / Gökhan YILMAZ