Fatih Ot, “150 ülkeden öğrencimiz var”

Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluğu Başkanlığı Trakya Bölge Sorumlusu Fatih Ot, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 31.12.2013 15:43:00 0
Fatih Ot, “150 ülkeden öğrencimiz var”
 44 BİN YABANCI ÖÐRENCİYİ BÜNYEMİZDE TOPLADIK
 
Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ile görüşen Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluğu Başkanlığı Trakya Bölge Sorumlusu Fatih Ot, başkanlığın gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.  Edirne’de Büro açtıklarını, yabancı öğrencilere proje konusunda yardımcı olduklarını ifade eden Fatih Ot, “44 bin yabancı öğrenciyi bünyemizde topladık” dedi.
 
STK’LARLA İLETİŞİM HALİNDEYİZ
 
150 ülkeden öğrencilerinin olduğunu sözlerine ekleyen Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluğu Başkanlığı Trakya Bölge Sorumlusu Fatih Ot, “Balkanlar üzerinde daha ağırlıklı çalışmalarımız var. STK’larla da iletişim halindeyiz. Çeşitli kültürel etkinlikler düzenlemeyi planlıyoruz” dedi. Balkanlardaki Türklerin inançlarını ve kültürlerini kaybetmediğini belirten Tekirdağ Belediye Başkanı ve Trakyakent Başkanı Adem Dalgıç ise “Biz de Trakyakent olarak kendilerine her türlü desteği veriyoruz” dedi.
 
Haber / Kübra ÖZAYDIN