Terzi, “Bu hükümet 2015’i göremez”

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Şerafettin Terzi CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

GÜNDEM 30.12.2013 13:52:00 0
Terzi, “Bu hükümet 2015’i göremez”
 GÜMBÜR GÜMBÜR ÇALIŞACAÐIZ
 
Önceki gün saat 17.00’da gerçekleşen ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Şerafettin Terzi’yi CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay ve partililer karşıladı. Ziyarette konuşan Şerafettin Terzi, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Vahap Akay’a ve ilçe teşkilatına seçimlerde başarılar diledi. Partililerin sandığa çok iyi sahip çıkması gerektiğini kaydeden Terzi, “İnşallah 15 Ocak’ta adaylığım geldikten sonra birlikte gümbür gümbür çalışacağız. Belediye Başkan adayı Vahap Akay’a da görevinde başarılar diliyorum. Birlikte çalışarak Çerkezköy ve Tekirdağ’ı alacağız. Vahap Akay Çerkezköy’ün muhafız tarihini yenmiş bir başkan olarak da tarihe geçecektir. Çerkezköy CHP iktidarını uzun yıllardır bekliyor. Buda İlçe Başkanı Saim Özkan’a ve aday Vahap Akay’a nasip olacaktır” dedi.
 
BU HÜKÜMET DARMADAÐIN OLUR
 
Terzi, “Her ne kadar bazı yerleri uzun yıllar alamadıysak da bunların artı nedenleri vardır. Bir anlaşma ve uzlaşma politikası olsaydı Hayrabolu’yu kesin alırdık. Geçmişe takılmanın bir manası yok. Çerkezköy’ü geçen dönem de alabilirdik. Bir uzlaşı politikası yürütmek gerekiyor. Ben aydınlık günlerin geleceğine inanıyorum. CHP olarak yerel yönetimlerde büyük başarı sağlayacağız. Erken genel seçim olacağını düşünüyorum. Bu hükümet 2015’e kadar duramaz. Çoğu belediyeyi alırsak bu hükümet darmadağın olur. 30 Mart’ı da kendimce göremeyeceklerini düşünüyorum. İnsanların seçimlere inanmışlığı azaldı” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ