Penceresinden girdiği evde mahsur kaldı

Çerkezköy’de bir binada hırsızlık yapmaya çalışan iki kişi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

GÜNDEM 27.12.2013 22:45:00 0
Penceresinden girdiği evde mahsur kaldı
DOĞALGAZ BORUSUNDAN TIRMANDI
 
Çerkezköy’de Yıldırım Beyazıt Mahallesi Karol Sokak’ta bulunan Umut Apartmanı’naki bir daireye dün saat 17.00 sıralarında iki kişi girdi. İddiaya göre şüphelilerden E.Ü. doğalgaz borularından birinci kata tırmanarak tornavidayla pencereyi açıp içeri girdi. Dışarıda bulunan arkadaşı İ.S. de apartmanın önünden erketeye yattı. Bu sırada çevre sakinlerinin durumu fark ettiğini anlayan İ.S. olay yerinden hızla kaçarak uzaklaşırken, E.Ü. ise penceresinden girdiği evin kapısını açamadığı için içerde mahsur kaldı.
 
DİĞER ŞÜPHELİ YOLDA YAKALANDI
 
Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, evin kapısının kilitli olması nedeniyle, evin penceresine tırmanarak içeri girerek şüpheliyi aramaya başladı. E.Ü.’yü kıskıvrak yakalayan polis ekipleri, olay yerinden kaçarak uzaklaşan İ.S.’yi ise Çerkezköy Kapalı Spor Salonu istikametine doğru gittiği esnada yakalayarak gözaltına aldı. Olayın ardından ev sahiplerine haber verildi. Yarım saat sonra olay yerine gelen ev sahiplerinin kapıyı açmasının ardından diğer hırsızlık zanlısı E.Ü. de polisler tarafından ifadesi alınmak üzere Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Ellerindeki sopalarla şüphelilere tepki gösteren mahalle sakinleri, polis ekipleri tarafından zor sakinleştirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
 
Haber / Gökhan TEKER