6 saatte 30 ünite kan toplandı

Çorlu Kızılay Kan Merkezi ve Kızılpınar Anadolu Lisesi işbirliği ile dün 10.00-16.30 saatleri arasında düzenlenen kan bağışında 30 ünite kan toplandı.

GÜNDEM 27.12.2013 21:58:00 0
 6 saatte 30 ünite kan toplandı
ÇOĞU KİŞİDEN KAN ALINAMADI
 
Kızılpınar Anadolu Lisesi öğrenci, öğretmen ve idarecileriyle belde halkı, dün gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi gösterdi. Kampanyada toplam 30 ünite kan toplandı. Okulda ilk kez böyle bir kampanya düzenlendiğini belirten Kızılpınar Anadolu Lisesi Müdürü Necdet Önder, kampanyaya destek veren öğencilere ve belde halkına teşekkür ettiğini belirterek, “Bazı öğrenci ve vatandaşlarımızdan ise çeşitli sağlık sebepleri nedeniyle kan alınamadı” dedi. 
 
 
GÖNÜLLÜLÜK ESASIYLA SAĞLANMASINI İSTİYORUZ
 
Kızılpınar Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasında görev alan Dr. Ahmet Öztürk, kan bağışının insan hayatındaki önemine değindi. Kanın kaynağının insan olduğunu ifade eden Öztürk, “Türkiye’nin ihtiyacı olan kanın gönüllülük esasıyla sağlanmasını istiyoruz. Tüm dünyanın kabul ettiği kan, gönüllülük ve süreklilik esasıyla verilen kandır. Bunun için böyle kampanyaları destekliyoruz. Kampanyanın düzenlemesine destek veren yöneticilere ve kan bağışında bulunan tüm öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Gökhan YILMAZ